Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trijų miegamųjų butas virš veikiančios bažnyčios parduodamas už 1,2 mln. svarų

Šis butas mansardoje gali būti puiki vieta praleisti Kalėdas, nes galbūt išgirsite apačioje esančioje bažnyčioje giedamas giesmes, rašo metro.co.uk.
Bažnyčia
Abbey Road baptistų bažnyčia / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Bažnyčia Butas

Šis trijų kambarių butas viršutiniame aukšte yra virš Abbey Road baptistų bažnyčios ir ką tik buvo parduotas už 1 195 000 svarų sterlingų, t. y. kvadratinis metras kainavo 828 svarus, tačiau jis yra vienoje iš paklausiausių šiaurės Londono vietų.

Potencialius pirkėjus taip pat sudomins informacija, kad butas yra vos už kampo nuo grupės „The Beatles“ įamžintos „Abbey Road“ sankryžos ir priešais „Abbey Road“ studiją.

Pastatas neabejotinai patraukia akį, nes stulbinanti bažnyčia yra įtraukta į II laipsnio sąrašą ir pastatyta 1863 m. Tačiau, patekus į vidų, modernus butas nieko nesako apie po juo esančius suolus pamaldiesiems ir sakyklą.

Naujasis buto savininkas erdvės nepritruks, nes dviejų lygių, nuomojamas butas yra didžiulis – 1 443 kv. pėdų, jame yra trys miegamieji ir trys vonios kambariai. Pasidairyti po butą galite paspaudę čia.

Abbey Road baptistų bažnyčia pastatyta 1863 m., o jos pertvarkymas į butus, kaip žinoma, vyko 2012-2013 m.

Bažnyčios interneto svetainėje skelbiama: „Po pastato renovacijos laikotarpio bažnyčia vėl atidaryta ir toliau klesti. Laukiame jūsų per vieną iš šią savaitę vyksiančių susirinkimų“.

Bažnyčia yra įtraukta į Anglijos paveldo II laipsnio sąrašą, o tai reiškia, kad norint atlikti bet kokius remonto darbus reikės leidimo.

Rightmove svetainėje pateikiamas aprašymas: Ši XIX a. bažnyčia, esanti priešais garsiąją „Abbey Road“ studiją, buvo iš esmės restauruota, perstatyta ir atnaujinta, kad atgautų savo buvusią šlovę, pasižymi puikiu lubų aukščiu ir įdomiais architektūriniais elementais visame pastate.

Butas yra ketvirtame ir penktame aukštuose su liftu, jame yra trys miegamieji, trys vonios kambariai, didelė priėmimo zona su atskira virtuvės valgomojo erdve.

Taip pat yra galimybė naudotis automobilių stovėjimo aikštele, saugoma elektrinių vartų.

Tačiau, nors nuomos sutartis galioja 111 metų, naujasis savininkas turės mokėti 5 300 svarų sterlingų per metus aptarnavimo mokesčius ir 575 svarų sterlingų žemės nuomos mokestį, taip pat savivaldybės mokestį.

Nekilnojamąjį turtą parduoda „Vantage Residential“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius