TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

10 įsimintiniausių dovanų Jai (neiškeliant kojos iš namų)

Geriausia dovana – išskirtinis dėmesys, romantiška aplinka ir daugybė meilių žodžių savai damai. Dėl to vyrai rezervuoja prašmatnius viešbučius, vežasi į gamtą, perka SPA abonentus. Tai reikalauja daug pastangų ir dar daugiau pinigų.
Kalėdų dovanos
Kalėdų dovanos / 123rf nuotr.

Yra dovanų, kurias galima įsigyti tiesiog internetu. Niekur nereikia eiti, nereikia stumdytis eilėse ir nedrąsiai bandyti parodyti apatinių rūbų pardavėjai savosios apvalumų dydį, kad būtų galima nupirkti seksualius apatinius... Nieko nekainuoja ir automobilio stovėjimas prie parduotuvių centre. Svarbiausia, nereikia sugaišti kelių valandų važiuojant į parduotuves ir stringant kamščiuose. Internetu galima įsigyti tikrai įspūdingų dalykų. Tik reikia šiek tiek kantrybės ir idėjų. Sugebėjimai pasinaudoti Google irgi nepakenks.

Taigi, ką kiekvienas vyras gali nupirkti savo damai tiesiog internetu?

Fotolia nuotr./Kvepalai
Fotolia nuotr./Kvepalai

1. Kvepalai. Tai rizikinga. Juk jūs sunkiai suvokiate, kodėl moterys taip ilgai prabūna kosmetikos parduotuvėse ar skyriuose. Jos ten kvėpinasi ir tikrina aromatus. Rizika pasiteisina tik tada, kai nuperkamas gerai žinomo prekės ženklo kvepalai. Tik bėda ta, kad jie parduotuvės labai brangūs. „Duty Free“ irgi nepigūs, bet keliaujate ne visada... Internete jų įsigyti galima itin geromis kainomis. Pavyzdžiui didžiausia Lietuvoje parduotuvė internete Pigu.lt dažnai organizuoja kvepalų išpardavimus. Kvepalų išpardavimų neaplenkite – įsigykite kvepalus internetu. Jie negenda, tad gali paslėpti pabūti ir pusmetį iki Jos šventės.

2. Telefono dangteliai. Moterims nepatinka monotonija. Jos nori viską prie visko derinti. Batus su auskarais, plaukus su apatiniais, tad telefono spalvą su mielu noru pakeistų tam tikromis progomis. Išsiaiškinkite, kiek kainuoja dangteliai jūsų damos telefono modeliams. Jei nedaug, galima parinkti keletą spalvų iš karto. Tik venkite nuogų damų ant dangtelių – joms tai nepatiks. Geriausiai tiks lūpos, katinai, vilkai ir kitokie piešiniai ant dangtelių. Patikėkite, tai tikrai vertinga dovana, net jei ir kainuos nedaug. Vidutiniškai gero dangtelio kaina yra 5-6 eurai, todėl 4-5 skirtingus dangtelius galite sau leisti.

3. Planšetiniai kompiuteriai. Puikiai žinote, kokia geidžiama dovana planšetiniai kompiuteriai yra vaikams. Ne ką mažiau patrauklūs jie yra ir moterims. Juk 7 ar 8 colių įstrižainės planšetinis kuo puikiausiai telpa į jų bedugnius rankinukus kartu su lūpdažiais, kvepalais ir dar milijonu smulkmenų. Ką jos su jais veikia? Žaidžia ir rodo nuotraukas savo draugytėms ir bičiulėms. Be to juose galima prisidėti visokių programėlių, kur redaguojamos nuotraukos, daromi visokie koliažai, kuriuos dideliais kiekiais iš karto galima kelti į Facebook ar Instagram socialinius tinklus. Dar jais galima klausytis muzikos ir net žiūrėti serialus, kurių vakarais joms žiūrėti neleidžiate. Aišku, planšetinis iš karto turi būti su 3G, kad būtų galima prijungti prie interneto ten, kur nėra Wi-Fi.

4. Virtuvės reikmenų rinkinėlis. Smulkūs virtuvės niekučiai gali būti labai graži ir nuotaikinga dovana. Moterys juk pastoviai laikosi dietos, dėl to galima joms padovanoti visokių daržovių ir vaisių formelių, skustukų, prieskonių karpymo žirklučių, o taip pat ir pyragėlių formelių, kad kartais nusidėtų savo lieknėjimo dievams ir pasilepintų pyragėliais (ir palepintų jus pačius, aišku).

5. Garų šluota. Visos moterys – šiek tiek raganos, todėl šluota joms yra taip pat lengvai valdomas įrankis, kaip ir nagų dildė ar skalbyklė. Garinė šluota – ypač naudingas buityje dalykas. Ji skirta grindų plovimui, kurio paprastai moterys baisiai nekenčia. Jos pastoviai bando permesti šią funkciją vyrams, arba išgyvena tokį pažeminimą su tomis guminėmis pirštinėmis, krisdamos ant kelių ir plaudamos tą dvokiantį skudurą... Garų šluota visą tą nemalonų darbą padaro elegantiškai ir be didelių pastangų. Kainuoja irgi nedaug – 30-50 eurų.

Vida Press nuotr./Skaitanti moteris
Vida Press nuotr./Skaitanti moteris

6. Hamakas. O taip! Tas pats kilimas, pakabinamas ant virvučių. Ne, niekas su protu nesusipyko... Moterims labai patinka pailsėti kybant ore, lengvai kaip plunksnelei. Kartais net pusnuogei. Tai dovana vasarai, kurią galima pakabinti sode. O gal ir balkone? Tik reiktų į sieną įsriegti galingus varžtus, kad išlaikytų ne tik ją vieną, bet ir judu abudu... Galima ir kambaryje retkarčiais pajūrio atmosferą pasidaryti.

7. Masažo aliejai. Paprastai jais prekiauja erotinių prekių parduotuvės, bet internete jų pasirinkimas tikrai nemažas. Aišku, masažą darysite patys. Bet kuo visa tai gali baigtis – jums patiks... Nereikia nieko įmantraus, tik trys skirtingi masažo aliejaus buteliukai ir damos tikrai bus patenkintos.

8. Elektrinės šildymo pagalvės. Moterys dažnai skundžiasi, kad joms šalta. Net po dviem antklodėmis joms vis tiek šalta! Padovanokite joms elektrines pagalves. Jas, aišku, jos dės ne po galva, o po kojomis. Ir nebebus jūsų damoms šalta. Kainuoja jos tikrai nedaug – 15-30 eurų. Aišku, galima ir pasirūpinti grikių lukštų šildytuvais, kuriuos pakaitinti galima mikrobangų krosnelėje, tačiau tai ne tas pats.

9. Sienų lipdukai. Graži ir subtili namų detalė – sieniniai lipdukai. Jie kainuoja nedaug, tačiau namus gali pakeisti. Moterys juk pastoviai nori kažką perkraustyti, kažką pakeisti. Tai geriausia daryti su lipdukais. Nepatiks – nuimti galima bet kada.

Žiedai, auskarai, pakabučiai, apyrankės – visa tai moterims labai patinka, nesvarbu, kad kai ką dėvi tik vieną kartą.

10. Papuošalai. Dovanų mados nesikeičia. Papuošalai moterims per amžius buvo, yra ir bus geidžiama dovana. Žiedai, auskarai, pakabučiai, apyrankės – visa tai moterims labai patinka, nesvarbu, kad kai ką dėvi tik vieną kartą. Svarbu, ne kiek kartu pasidabini papuošalais, bet ką matai atsidarius papuošalų dėžutę. Net ir ten esantys papuošalai sugeba išspausti šypseną prisiminus tą momentą, kai kažkoks papuošalas buvo padovanotas. Su papuošalais niekada neprašausite pro šalį. Ypač dabar, kai internete toks didelis jų pasirinkimas.

Ir pabaigai dar vienas svarbus patarimas. Nepirkite tos dovanos moterims, kurią jos nori išsirinkti pačios. Taigi, jokių apatinių, batų, suknelių, kosmetikos, išskyrus kvepalus. Jūs net nenutuokiate, kas toms moterims yra gražu ir miela, tad geriau nerizikuokite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius