Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Donata Virbilaitė atsikratė 11 kilogramų ir parodė savo pokyčius. Kaip jai tai pavyko?

Dainininkė Donata Virbilaitė jau džiaugiasi pokyčiais. Moteris iš spintos džiugiai išsitraukia kur kas mažesnio dydžio suknelę ir prisipažįsta – sulieknėti nebuvo taip sudėtinga.
Donata Virbilaitė
Donata Virbilaitė / Partnerio nuotr.

– Donata, papasakok, kokia yra tavo patirtis laikantis dietų?

– Oi, manau aš esu išbandžiusi viską. Esu gėrusi netgi uždraustas tabletes, kurios man vos neiššaukė širdies priepuolio. Bandžiau valgyti tik grikius arba obuolius. Bandžiau nevalgyti nieko (juokiasi)! Bandžiau lankyti sporto klubą. Ne, ačiū! Jeigu atvirai, dietos aš laikausi visa savo gyvenimą, ir tikrai niekas iš tiesų man nepadėjo.

– Kodėl nusprendei dabar vėl pabandyti sulieknėti?

– Manau, kad esu viena tų, kurios valgo užplūdus negatyvioms emocijoms, bet juk visos mes elgiamės panašiai. Be to, mano amžius ir gyvenimo būdas tikrai nėra palankus lengvam svorio metimui ir palaikymui. Kartais aš valgau tik daržoves, bet kilogramai vistiek auga. Šiais laikais gyvenimo ritmas pasikeitė, tad man reikėjo kažko, kas būtų tinkama man.

Partnerio nuotr./Donata Virbilaitė
Partnerio nuotr./Donata Virbilaitė

Spauskite čia – StockholmDiet.com – ir atsisakykite antsvorio greitai ir sveikai!

– Kas, tavo nuomone, šioje dietoje yra tokio, kuo ji skiriasi nuo visų kitų ir leidžia numesti tiek daug kilogramų?

– Mano svarstyklės perlipo 90 kilogramų ribą ir tai didžiausias skaičius, kurį aš esu mačiusi. Blogiausia, kad nei vienas turimas drabužis man nebetiko. Man smagu, kai galiu rasti patinkančius rūbus visiems prieinamose parduotuvėse. Na juk žinote, plius dydžio rūbai Lietuvoje tikrai nėra patys gražiausi. Bet drabužiai nebuvo pagrindinė priežastis paskatinusi mane susiimti. Pasunkėjęs kvėpavimas ir judesiai privertė mane susimastyti, tik šį kartą aš norėjau pasiekti ilgalaikio rezultato. Prisiminusi praeities būdus sulieknėti nusprendžiau imtis kažko kito. Mano draugai bandė ir gerai atsiliepė apie Stokholmo dietą, be to, aš pati mačiau jų rezultatus, taigi užpildžiau testą jų puslapyje ir pradėjau.

– Kokius pokyčius kasdienybėje jauti laikydamasi dietos?

– Jeigu atvirai – supratau, kad patiekalai su riešutų sviestu ir vaisiais man patinka labiau, negu užkandžiai su cukrumi. Be to, aš tikrai nesu gera virėja, tad lengvai paruošiamas maistas kelioms dienoms į priekį man buvo puikus atradimas. Be to, po dietos supratau, kad iki šiol nežinojau tikrojo kai kurių produktų skonio! Ir koks jis iš tiesų nuostabus. Mes labai mėgstame prieskonius, ypač druską, todėl man buvo labai įdomu pabandyti kažką kitokio. Aš būtinai naudosiu receptus ir ateityje. Bet svarbiausia, man patiko ne tik maistas, bet ir rezultatai. Jau pirmomis savaitėmis aš numečiau 5 kilogramus! Tai buvo tik pradžia ir per visą dietos laikymosi periodą aš atsikračiau 11 kilogramų. Tai – puikus rezultatas, pasiekiamas be sporto, tablečių ir alkio.

Partnerio nuotr./Donata Virbilaitė
Partnerio nuotr./Donata Virbilaitė

– Ką rekomenduotum kitiems sulieknėti norintiems žmonėms?

– Pirmiausia, Jūs turite pradėti mylėti save ir stengtis dėl savęs. Prisiminkite, ar įsivaizduokite laiką, kai jautėtės geriausiai. Kai atvaizdas veidrodyje kėlė šypseną ir jūs jautėtės laimingas. Ir nesvarbu, ką rodo jūsų svarstyklės, svarbu, kad pažiūrėjus į veidrodį ir nesislepiant po dideliais ir tamsiais rūbais, jūs jaučiatės gražus ir laimingas.

Spauskite čia – StockholmDiet.com – ir atsikratykite antsvorio be treniruočių ir badavimo!

StockholmDiet.com siūlo – registruokis dabar, bet pradėk, kai nori, nes lieknėjimo planas bus prieinamas Tavo Stokholmo dietos profilyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius