-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dviejų vaikų mama įrodė – gražų kūną galima turėti lengvai ir greitai

Edita yra dviejų vaikų mama. Ji neturi laiko sportuoti sporto salėje ar noro badauti laikantis dar vienos dietos. Štai kodėl ji priėmė MonacoFit PRO iššūkį!
Edita
Edita / Partnerio nuotr.

– Edita, kas pasikeitė jūsų kasdieniniame gyvenime po to, kai išbandėte MonacoFit.com programą?

Geriausia, kas galėjo nutikti – aš numečiau svorio jau per pirmąją savaitę! Jaučiausi labai energinga ir daug geriau nei anksčiau. Mano liemuo labai greitai tapo plonesnis ir ilgai neužtruko, kol išryškėjo graži pilvo forma. Visi aplinkiniai labai stebėjosi, kaip rezultatai gali būti tokie greiti ir akivaizdūs!

Iš viso laikantis šio metodo numečiau daugiau nei 7 kilogramus ir neketinu sustoti, nes tai tikrai lengva ir efektyvu – jokios prievartos, badavimo ar „jo-jo“ efekto! Su MonacoFit.com svajonių kūnas tampa tikrove!

Pakeičiau visą garderobą. Vietoj buvusio L dydžio dabar dėviu S, pagaliau galiu dėvėti prigludusias sukneles ir sijonus, kurie pabrėžia mano kūno formas. Pagaliau maudymosi kostiumėlis leidžia man jaustis gražiai!

Partnerio nuotr./Edita
Partnerio nuotr./Edita

– Kokia buvo didžiausia jūsų klaida prieš išbandant MonacoFit.com?

– Kankinau save įvairiomis dietomis, kurios leido geriausiu atveju numesti 2 kilogramus ir tai nebuvo sveika. Po to, žinoma, mano svoris greitai grįždavo. Tikėjau, kad negaliu numesti svorio, nes neturiu laiko eiti į sporto salę. Dabar suprantu, kad gražaus kūno paslaptis yra tinkamų pratimų ir organizuoto (bei skanaus) meniu darna. MonacoFit.com tai siūlo ir kiekvienas gali tai padaryti neišeidamas iš namų ar išleisdamas daug pinigų.

– Kuo skiriasi MonacoFit.com nuo kitų svorio metimo būdų?

– Jokia kita programa nesiūlo tokio individualaus požiūrio ir greitų rezultatų! Ir, žinoma, skanūs receptai, nepalyginama su maistu, kurį gaminau anksčiau! Viskas įtraukta į programą, gerai apgalvota ir prieinama visiems. Belieka tik laikytis programos. Greitai numestas svoris ir teigiamos emocijos laikantis programos įtikino mane, kad pasinaudojant MonacoFit.com numesiu svorį greitai ir lengvai.

Partnerio nuotr./Edita
Partnerio nuotr./Edita

– Ką patartumėte žmonėms, norintiems sulieknėti, bet negalintiems prisiversti?

– Pažvelkite į save veidrodyje ir sąžiningai atsakykite į klausimą – ar tai geriausia jūsų versija, ar jums patinka tai, ką matote? Ar vis dar svajojate turėti gražų kūną? Jei antsvoris jus vargina, tiesiog priimkite sprendimą ir bent savaitę išbandykite MonacoFit! Per pirmąją savaitę numesite pirmuosius kilogramus ir suprasite, kad ši programa iš tikrųjų veikia. Pasirinkite MonacoFit.com, ir ši vasara jums bus pati geriausia turint liekną ir moterišką kūną!

Pasinaudokite MonacoFit.com GARANTIJA – jei nepasieksite savo svajonių figūros, grąžinsime pinigus!

Pirkite MonacoFit.com šiandien ir gaukite:

  • suasmenintą kiekvienos savaitės dienos meniu;
  • NEMOKAMĄ asmeninę mitybos specialistų pagalbą.

Dėmesio! Tai išskirtinis MonacoFit.com PRO plano pasiūlymas galiojantis tik šiandien!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius