Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įkvepianti istorija: Jonas iš Vilniaus lengvai ir greitai numetė 15 kilogramų

„Prieš vos 3 mėnesius, pažiūrėjau į save veidrodyje ir pamačiau storulį. Tada draugas įkalbino tris dienas išbandyti MonacoFit.com lieknėjimo programą. Netikėjau, bet po 3 mėnesių buvau numetęs 15 kilogramų, o dabar aš atrodau puikiai,“ – Jonas iš Vilniaus įkvepia 15min skaitytojus. Perskaitykite straipsnį, kad sužinotumėte, kaip Jonui pavyko.
Jonas prieš ir po dietos
Jonas prieš ir po lieknėjimo / Partnerio nuotr.
Temos: 2 Dieta Lieknėjimas

– Jonai, kas pasikeitė, kai išbandėte programą?

– Geriausia tai, jog numečiau svorio pirmą savaitę. Po to, turėjau vis daugiau energijos. Liemens apimtis mažėjo kiekvieną dieną ir greitai pradėjau matyti savo raumenis.

Iš viso numečiau apie 15 kilogramų ir aš net neplanuoju sustoti, nes preso svajonė dabar atrodo realistiškai! Aš pakeičiau visus savo rūbus! Vietoj seno XL dydžio, pagaliau dėviu M ir galiu pasirinkti rūbus, kurie pabrėžia mano kūną. Pagaliau jaučiuosi kaip tikras vyras (juokiasi)!

– Kokią didžiausią klaidą padarėte prieš pabandydami MonacoFit.com?

– Nuo 16-os aš sportavau ir laikas nuo laiko eidavau į sporto klubą. Tiesą pasakius, aš buvau gana sportiškas, bet visada mėgau valgyti riebų maistą. Prieš pradedant naudoti MonacoFit.com, maniau, jog svorio numesti galiu tik mirdamas iš bado. Nežinojau, kaip reikia teisingai maitintis. Dabar žinau, jog geros figūros paslaptis yra tinkamai subalansuota ir skani mityba, o ne sportas.

Partnerio nuotr./Jonas prieš ir po lieknėjimo
Partnerio nuotr./Jonas prieš ir po lieknėjimo

– Kuo ši programa skirias nuo kitų lieknėjimo metodų?

– Pagrindinis skirtumas yra individualus požiūris ir sveikas mitybos planas, kuris suteikia jums greitą ir realų rezultatą. Be to, žinoma, skanūs receptai, kurių neįmanoma palyginti su kitais pasirinkimais, kuriuos aš esu bandęs.

Kai pradėjau laikytis MonacoFit.com, buvau nustebęs, kaip viskas buvo apmąstyta ir lengva laikytis. Aš pripratau ir viskas buvo padėta ant lėkštutės, man reikėjo tik stebėti. Labai malonus procesas ir greiti rezultatai mane įtikino, jog MonacoFit.com yra tinkama programa man pasiekti mano tikslus.

Partnerio nuotr./Jonas prieš ir po lieknėjimo
Partnerio nuotr./Jonas prieš ir po lieknėjimo

– Ką rekomenduojate žmonėms, kurie nori numesti svorio, bet negali?

– Būkite nuoširdūs sau – ar jums patinka, kaip atrodote veidrodyje ir nuotraukose? Jeigu ne, pabandykite MonacoFit.com bent kelias dienas! Sunkiausia dalis yra pradėti, bet padarykite tai dėl savęs ir savo mylimųjų! Ir tada kada, jeigu ne dabar. Padarykite tai iš neapykantos savo tingumui ir pasiteisinimams, „oi, dabar“ arba „dar ne“. Ar jūs norite taip atrodyti dar metus ar norite pagaliau numesti svorio? Pasirinkimas jūsų – nuspręskite dabar.

Gimtadieninė nuolaida jūsų MonacoFit.com PRO planui! Nepraleiskite geriausio pasiūlymo!

Įsigykite MonacoFit.com PRO planą dabar ir iš karto gaukite:

  • 20% nuolaidą;
  • suasmenintą meniu kiekvienai savaitės dienai;
  • NEMOKAMĄ pagalbą iš asmeninio mitybos specialisto;
  • pinigų grąžinimo garantiją – jeigu būsite nepatenkinti rezultatais, parašykite mums per 30 dienų ir susigrąžinkite savo pinigus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius