Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti

Lietuviai vis labiau domisi čiužinių technologiškumu

Nors kartą pirkusieji čiužinį žino, koks galvos skausmas tai gali būti: rinktis kietesnį ar minkštesnį? Kokios medžiagos geresnės? Ar čiužinys laidus orui? Ką daryti, jei poros pasirinkimo kriterijai skiriasi?
 Lietuviai vis labiau domisi čiužinių technologiškumu
Lietuviai vis labiau domisi čiužinių technologiškumu / Užsakovo nuotr.

Išsamius atsakymus į visus rūpimus klausimus trijų didmiesčių gyventojai gavo per vykusį vieno technologiškai pažangiausių čiužinių pristatymo turą Lietuvoje.

„iMemory S Plus“ – vis didesnis susidomėjimas

„Sveikatą branginančius, o ypač – planuojančius senąjį čiužinį keisti nauju, Vilniaus, Klaipėdos ir Šiaulių gyventojus pakvietėme į naujojo, vieno technologiškai pažangiausių čiužinių DORMEO „iMemory S Plus“ pristatymą. Net 3 tūkst. čiužinį išbandžiusiųjų turėjo galimybę pildyti anketas, dalyvauti žaidime, kurio prizą – „iMemory S Plus“ dovanojome trims laimingiesiems. Be to, socialinių tinklų mėgėjai, pasidalinę renginio įspūdžių nuotraukomis džiaugėsi „iškeitę“ jas į mažesnes, bet itin naudingas ir praktiškas DORMEO prekės ženklo dovanas – antklodžių ir pagalvių komplektus“, – naujausio DORMEO šeimos nario pristatymo renginių ciklą apžvelgia šio prekės ženklo vadovė Gintarė Šerpenskienė.

Anot G. Šerpenskienės, labai malonu, kad vis daugiau mūsų šalies gyventojų ima suprasti kokybiško čiužinio vertę ir naudą miegui, todėl specialistai sulaukia vis daugiau klausimų dėl „iMemory S Plus“. Aktualėja ir tokie klausimai, kuriais norima vis detaliau sužinoti, kaip ir kodėl čiužinys gali būti technologiškai pažangiu, tad ir pristatymo turo metu pastebėtas didelis susidomėjimas technologinių inovacijų, taikomų „iMemory S Plus“ gamyboje, informacija.

Užsakovo nuotr./ Lietuviai vis labiau domisi čiužinių technologiškumu
Užsakovo nuotr./ Lietuviai vis labiau domisi čiužinių technologiškumu

Čiužinio „iMemory S Plus“ „supergalia“

DORMEO specialistai vienu pagrindinių naujojo čiužinio išskirtinumu įvardija tai, kad čiužinys gali būti naudojamas net 8 būdais: galima rinktis iš 4 kietumo lygių ir 2 skirtingų atramų.

Čiužinio minkštumas reguliuojamas apverčiant ir apsukant jo puses su „Ecocell®“ medžiagos sluoksniais ir „Octaspring®“ spyruoklėmis. Pasak G. Šerpenskienės, čiužinio minkštumą galima reguliuoti ir užvalkalu: viena jo pusė papildyta itin minkšta „Memory“ medžiaga, tad jei šis sluoksnis bus viršuje, miegosis minkščiau, jei apačioje – kiečiau.

„Čiužinys jau kurį laiką nebėra tik čiužinys. Tai pagrindinis kokybišką ir sveikatą tausojantį poilsį užtikrinantis veiksnys. Mokslinių tyrimų bei „Studio moderna“ taikomų gamybos technologijų dėka čiužinys gali iš esmės pagerinti miego kokybę ir poilsį. Būtent tokia „supergalia“ pasižymi naujausias DORMEO šeimos narys „iMemory S Plus“, – įsitikinusi Gintarė Šerpenskienė.

Užsakovo nuotr./ Lietuviai vis labiau domisi čiužinių technologiškumu
Užsakovo nuotr./ Lietuviai vis labiau domisi čiužinių technologiškumu

Džiugina dalyvių humoras

Pristatymo renginių vedėjas, grupės vadovas Žymantas Vrubliauskas pastebi, kad nors kiekvieno miesto gyventojų pasitikėjimas technologinėmis inovacijomis skiriasi, tačiau susidomėjimas didėja, net jei jis pavirsta įvairiomis komiškomis situacijomis. Pavyzdžiui, per pristatymą Vilniuje renginio vedėjui teko padirbėti aukle, mat viena vilniškių pora nusprendė, kad DORMEO miego ekspertas – tinkamiausias pretendentas prižiūrėti jų atžalą, kol jaunieji tėveliai rūpinasi kitais pirkiniais prekybos centre.

„Ypač žvaliai nuteikė ir vienos šiauliškės humoras: moteriai taip patiko naujojo produkto pristatymas, kad ji pagrasino duoti pylos, jei nepakviesiu jos vykti kartu į analogiškus renginius kituose miestuose“, – šiauliškių užsidegimu žavisi Žymantas Vrubliauskas.

Grupės vadovas taip pat prasitaria, kad panašiuose pristatymuose gerai išryškėja pirkėjų ar besidominčiųjų nauju produktu charakterio savybės. Jei šiauliškės itin drąsiai skubėjo išbandyti čiužinio patogumą įvairiomis ir mėgstamomis miego pozomis, tai šiauliškiai vyrai dažniausiai vos kukliai ant jo prisėsdavo.

Miego kokybė – sritis be kompromisų

DORMEO atstovų teigimu, apie čiužinio patogumą ir gero miego svarbą galima kalbėti daug, tačiau itin didele įtaka žmogaus savijautai įsitikinama tik pabandžius išsimiegoti ant kokybiško produkto. „iMemory S Plus“ čiužinį unikalų daro jo savybė visuomet puikiai prisitaikyti prie naudotojo ir aplinkybių, su kuriomis susiduriama įvairiais gyvenimo periodais. Neveltui čiužinys turi 3 zonas, užtikrinančias patogesnę atramą: po minkštesnę kojų ir galvos sritims, tvirtesnę – juosmens sričiai, o „Octaspring®“ spyruoklės, išdėstytos pagal natūralią S raidės stuburo formą, užtikrina skirtingą atramą pečiams ir keliams.

„Čiužinio pirkimas gali tapti varginančia patirtimi, nes kiekvieno žmogaus asmeniniai miego poreikiai skirtingi. Juos nulemia individualios kūno formos, apimtys, mėgstamos kūno padėtys miegant ir kiti veiksniai. Ilgainiui miego ypatumai gali keistis, pavyzdžiui, kintant žmogaus kūno masei, laukiantis kūdikio, susižeidus petį per treniruotę, patiriant daugiau streso. Apsispręsti dėl tinkamiausio čiužinio varianto nėra lengva, ypač derinantis prie kito žmogaus poreikių. 160 cm ir didesnio pločio „iMemory S Plus“ čiužiniai yra sudaryti iš dviejų atskirų pusių. Tai suteikia galimybę pasirinkti individualią atramą ir kietumą, o kitą čiužinio dalį reguliuoti, atsižvelgiant į kitokius miegančiojo šalia poreikius. Kiekvienas mūsų galime miegoti taip, kaip patogiausia. Gera miego kokybė – sritis be kompromisų, todėl labai džiaugiamės, kad apie „iMemory S Plus“ „galias“ po pristatymo turo žino kur kas daugiau tautiečių“, – apibendrina DORMEO prekės ženklo vadovė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius