Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Populiariausias būdas mesti svorį Lietuvoje: gydytojos Jekaterinos Jagodzinskos patirtis

Ne paslaptis, kad antsvoris kamuoja beveik kas trečią Lietuvos gyventoją. Norėdami sužinoti, kaip iš tikrųjų veikia garsioji Stokholmo dieta ir ar įmanoma per trumpą laiką lengvai numesti svorio, paprašėme gydytojos anesteziologės Jekaterinos Jagodzinskos (33 m.) iš Latvijos išbandyti dietą savo kailiu.
StockholmShape.com mitybos specialistė Elina Balode
StockholmShape.com mitybos specialistė Elina Balode / Partnerio nuotr.
Temos: 2 Dieta Lieknėjimas

– Jekaterina, papasakokite apie savo ankstesnę svorio metimo patirtį!

– Prieš kiekį laiko pabandžiau sulieknėti laikydamasi Dukano dietos, tačiau ji pasirodė nesveika, nepavyko pasiekti jokių rezultatų. Dar blogiau – viskas baigėsi tuo, kad labai pablogėjo mano odos būklė ir netrukus priaugau dar daugiau svorio.

– Kodėl nusprendėte sulieknėti būtent dabar?

– Man labai nepatiko tai, ką mačiau žiūrėdama į save veidrodyje ir nuotraukose. Nesijaučiau savimi, nes nebebuvau ta energinga moteris, kurią prisimenu. Nusprendžiau rasti greitų rezultatų duodantį būdą, nes kitu atveju būtų tekę atsisakyti svajonės kada nors tapti lieknai.

Partnerio nuotr./Jekaterina Jagodzinska
Partnerio nuotr./Jekaterina Jagodzinska

Spauskite čia – StockholmShape.com – ir atsisakykite antsvorio greitai ir sveikai!

– Kodėl būtent StockholmShape.com?

– Internete perskaičiau įkvepiančių istorijų ir gerų atsiliepimų. Taip pat sužinojau, kad mano tėvai pradėjo mesti svorį laikydamiesi šios dietos. Nepaisant to, vis dar buvau nusiteikusi skeptiškai – netikiu niekuo, kol pati nepabandau. Taigi, užsisakiau asmeninį Stokholmo dietos planą.

– Ar ji tikrai veikia ir yra tokia paprasta?

– Nuo pat pradžių laikiausi visų asmeninio mitybos plano nurodymų. Labai patiko jame pasiūlytas produktų asortimentas ir galimybė nemokamai bendrauti su specialistais norint pakeisti vieną iš patiekalų ar kilus kitokių klausimų. Palyginti su anksčiau bandytais svorio metimo būdais, Stokholmo dietos plano laikytis nebuvo sunku.

Pirmuosius rezultatus pajutau ir išvydau pirmąją savaitę numetusi 4 kg svorio. Bijojau, kad svoris nustos kristi, bet taip neatsitiko. Iš viso numečiau 17 kg. Dabar kasdien esu geros nuotaikos ir labai džiaugiuosi savo išvaizda!

Partnerio nuotr./Jekaterina Jagodzinska
Partnerio nuotr./Jekaterina Jagodzinska

– Ko palinkėtumėte taip pat norintiems sulieknėti?

– Jei turite antsvorio ir svajojate apie gražią figūrą, būtinai išbandykite Stokholmo dietą! Tegul jus įkvepia mano istorija! Mesti svorį tikrai lengviau, nei galite įsivaizduoti. Pradėkite jau dabar!

Tai nėra dar viena dieta – tai jūsų sprendimas gyventi geriau, be antsvorio. PRADĖKITE ČIA IR DABAR atlikę nemokamą testą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius