Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Samozdrav“ – išradimas, kaip natūraliu būdu stiprinti organizmą

Dėl kraujotakos sutrikimų kasmet miršta vis daugiau žmonių.Sergame, nes mažai judame,neteisingai maitinamės, patiriame stresų, paveldime ligų. Vaistų yra daug, tačiau jų nauda laikina,o šalutinis neigiamas poveikis lieka ilgam. Tačiau išeitis yra! Apsisaugoti nuo ligų galima kvėpavimo pratimais su treniruokliu „Samozdrav“, jis padeda atkurti normalią kraujotaką.

Reguliariai treniruojantis su „Samozdrav“ pagerėja kraujotaka, sustiprėja imunitetas, atsikuria pažeistos organų funkcijos.

Tai natūralus būdas apsisaugoti nuo ligų, nes treniruotės su „Samozdrav“ esmė – kvėpavimas atmosferos oro ir žmogaus iškvėpto oro mišiniu. Šiame mišinyje anglies dvideginio koncentracija yra daug kartų didesnė nei kvėpuotume įprastai. Pakanka vos 30–60 min. kasdien, kad per kelis mėnesius anglies dvideginio koncentracija mūsų kraujyje padidėtų ir taptų normali. Atsinaujina kraujagyslių tonusas, normalizuojasi kraujo spaudimas ir širdies apkrova – taigi pašalinamos pagrindinės hipertonijos ir išeminės širdies ligos priežastys. Šis treniruoklis ne tik gelbsti nuo insulto ir infarkto, bet ir padeda išvengti daugelio kitų ligų bei negalavimų ir juos įveikti, kaip antai: bronchinė astma, aritmija, galvos svaigimas, koordinacijos, virškinimo sutrikimai, nutukimas, aterosklerozė, osteochondrozė, artrozė, odos bėrimai, nemiga, nuolatinis nuovargis, ankstyvas senėjimas ir kt. Gauti reikiamo CO2 iš išorės neįmanoma, nes jo atmosferoje beveik nėra, todėl treniruotės su „Samozdrav“ – puiki išeitis būti sveikesniems be vaistų ar kitų cheminių preparatų.

Treniruoklių galima užsisakyti tel. 8 5 2305808, +370 606 89669.„Samozdrav“ galima įsigyti Vilniuje, Kaune , Šiauliuose, Klaipėdoje, Marijampolėje. www.salus.lt, info@salus.lt

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius