Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Saulius: „Jaučiausi tarsi pilvu vairuočiau automobilį – dabar numečiau 13 kg ir esu geriausios formos“

„Jaučiausi tarsi pilvu vairuočiau automobilį,“ – taip prieš lieknėjimą apie save juokavo verslininkas Saulius. „Dabar numečiau 13 kilogramų ir esu geriausios formos!“ Skaitykite interviu su Sauliumi ir sužinokite, kaip jam pavyko per trumpą laiką atsikratyti antsvorio.
Saulius: „Jaučiausi tarsi pilvu vairuočiau automobilį, dabar numečiau 13 kg ir esu geriausios formos“
Saulius: „Jaučiausi tarsi pilvu vairuočiau automobilį – dabar numečiau 13 kg ir esu geriausios formos“ / Partnerio nuotr.
Temos: 2 Dieta Lieknėjimas

– Kokia buvo Tavo lieknėjimo patirtis?

– Niekada negalvojau, kad man kažkada prireiks dietos – visada buvau sportiškai aktyvus ir judrus. Tačiau vienu momentu tradicija kiekvieną vakarą persivalgyti prie televizoriaus paliko savo pėdsakus. Kurį laiką tiesiog stebėjau, kaip auga pilvukas…

Partnerio nuotr./Saulius
Partnerio nuotr./Saulius

Spauskite čia – StockholmDiet.com – ir atsisakykite antsvorio greitai ir sveikai!

– Kokia buvo Tavo motyvacija sulieknėti būtent dabar?

– Žinote, kaip yra tada, kai atrodo, kad vairuoji automobilį savo pilvu? (juokiasi) Tai ir buvo mano motyvacija! Antsvoris labai trukdė – judesiai tapo nerangūs, vaizdas veidrodyje švelniai tariant kėlė pasibaisėjimą. Artėjo svarbus darbo renginys ir aš norėjau atrodyti gerai.

Kaip sužinojai apie Stokholmo dietą?

– Vieną vakarą sėdėjau prie kompiuterio ir valgydamas skaičiau kitų žmonių puikius atsiliepimus, todėl nusprendžiau pabandyti. Norėjau išbandyti savo kailiu.

Partnerio nuotr./Saulius prieš ir po dietos
Partnerio nuotr./Saulius prieš ir po dietos

– Kaip tau sekėsi laikytis dietos?

– Dieta pakeitė mano valgymo įpročius. Pradėjau vartoti iki šiol nežinomus produktus ir jų derinius. Jei iš pradžių tai buvo nedidelis iššūkis, pamažu mane pagavo azartas. Įkvėpė ir tai, kad po pirmosios savaitės atsikračiau 5 kilogramų. Receptai buvo paprasti, bet tokie skanūs, kad žmona pagal juos tebegamina iki šiol. Produktų buvo lengva įsigyti parduotuvėje. Nors ir laikiausi dietos, nepraleidau nė vienų švenčių ir su jais susijusių skanumynų! Mano Stokholmo dietos mitybos konsultantė patarė, kaip elgtis, kad net po švenčių kilogramai nesugrįžtų. Iš viso numečiau 13 kilogramų ir dabar jaučiuosi geriausios formos.

– Ar Tu rekomenduotum išbandyti Stokholmo dietą kitiems žmonėms?

– Atsikratę nereikalingų kilogramų, Jūs pasijausite geriau nei bet kada! Savo pavyzdžiu jau esu įkvėpęs savo šeimą bei kolegas. Aš kartais paimu parduotuvėje 13 kg cukraus pakelių ir primenu sau, kaip mano svoris kažkada mane kankindavo. Niekam nelinkiu to! Užsisakyk Stokholmo dietą ir pagaliau sutvarkyk savo figūrą. Kiekvienas mūsų yra to nusipelnęs.

Spauskite čia – StockholmDiet.com – ir atsisakykite antsvorio greitai ir sveikai!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius