Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio intriga vilniečiams: poilsio akimirka ant išmanaus čiužinio ir miego ekspertų patarimai

Nors kartą pirkusieji čiužinį žino, koks galvos skausmas tai gali būti: rinktis kietesnį ar minkštesnį? Kokios medžiagos geresnės? Ar čiužinys laidus orui? Ką daryti, jei šeimos narių pasirinkimo kriterijai skiriasi?
  „iMemory S Plus“  pristatymas Vilniuje
„iMemory S Plus“ pristatymas Vilniuje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Balandžio 7-8 ir 14-15 dienomis vilniečiai, norintys daugiau sužinoti apie miego kokybei įtaką turinčius veiksnius, o taip pat išbandyti vieną technologiškai pažangiausių čiužinių, kviečiami užsukti į DORMEO palapinę prekybos centre „Panorama“.

Laukia smagi patirtis, vertingos konsultacijos ir... dovanos

„Kviečiame visus savo sveikatą branginančius ar nuo apsipirkimo pavargusius prekybos centro lankytojus užsukti į naujojo, vieno technologiškai pažangiausių čiužinių „iMemory S Plus“ pristatymą. Ypatingai suklusti kviečiu tuos, kurie artimiausiu metu planuoja keisti savo turimą senąjį čiužinį nauju: per pristatymą miego ekspertai konsultuos, kaip teisingai pasirinkti geriausią produktą. Visi besidomintys daugiau sužinos apie sveiką miegą, o išbandę „iMemory S Plus“ turėsite galimybę jį ir laimėti. Dovanos laukia ir tų, kurie, ilsėdamiesi ant naujojo, o taip pat ir „išmanaus“ čiužinio, dalinsis asmenukėmis socialiniuose tinkluose“, – vilniečius į prekybos centro „Panorama“ I-ojo aukšto foje įsikūrusią DORMEO palapinę užsukti ragina prekės ženklo vadovė Gintarė Šerpenskienė.

Čiužinio „iMemory S Plus“ „supergalia“

„Čiužinys jau kurį laiką nebėra tik čiužinys“, – atkreipia dėmesį DORMEO prekės ženklo vadovė. – „Tai pagrindinis kokybišką ir sveikatą tausojantį poilsį užtikrinantis veiksnys. Mokslinių tyrimų bei „Studio moderna“ taikomų gamybos technologijų dėka čiužinys gali visiškai pakeisti miego kokybę ir poilsį. Būtent tokia „supergalia“ pasižymi naujausias DORMEO šeimos narys „iMemory S Plus“, – pasakoja Gintarė Šerpenskienė.

DORMEO prekės ženklo vadovė vienu pagrindinių naujojo čiužinio išskirtinumu įvardija tai, kad čiužinys gali būti naudojamas net 8 būdais: galima rinktis iš 4 kietumo lygių ir 2 skirtingų atramų.

Čiužinio minkštumas reguliuojamas apverčiant ir apsukant jo puses su „Ecocell®“ medžiagos sluoksniais ir „Octaspring®“ spyruoklėmis. Pasak specialistės, čiužinio minkštumą galima reguliuoti ir užvalkalu: viena jo pusė papildyta itin minkšta „Memory“ medžiaga, tad jei šis sluoksnis bus viršuje, miegosis minkščiau, jei apačioje – kiečiau.

Pristatoma naujiena – sprendimas poroms

„Čiužinio pirkimas gali būti varginanti patirtis, nes kiekvieno asmeniniai miego poreikiai – skirtingi. Juos nulemia individualios kūno formos, apimtys, mėgstamos miego pozicijos ir daugelis kitų veiksnių. Miego poreikiai su laiku gali ir keistis: numetate ar priaugate svorio, laukiatės kūdikio, susižeidėte petį per treniruotę, patiriate daugiau streso… Pasirinkimas ir taip nėra lengvas, o jei dar tenka jį suderinti su partneriu... „iMemory S Plus“ čiužiniai, kurių plotis 160 cm ir daugiau, yra sudaryti iš dviejų atskirų pusių. Tai leidžia pasirinkti individualią atramą ir kietumą, nepriklausomai nuo žmogaus, miegančio šalia preferencijų. Kiekvienas nusipelnė miegoti taip, kaip jam patinka. Gera miego kokybė – ne vieta kompromisams“ – akcentuoja DORMEO prekės ženklo vadovė.

Patentuotos technologijos + apgalvotos detalės

„Apie čiužinio patogumą ir gero miego svarbą galima kalbėti daug ir ilgai, tačiau kokią neįtikėtiną įtaką savijautai tai turi iš tikrųjų galima suvokti tik išsimiegojus ant gero čiužinio“, – įsitikinusi Gintarė Šerpenskienė.

Anot specialistės, gebėjimas visada puikiai prisitaikyti prie vartotojo ir aplinkybių, su kuriomis jis susiduria tam tikrais gyvenimo etapais – štai kas „iMemory S Plus“ čiužinį padaro unikalų.

Čiužinys turi 3 zonas, kurios užtikrina patogesnę atramą: minkštesnė – kojų ir galvos sritims, stangresnė – juosmens sričiai. „Octaspring®“ spyruoklės, išdėstytos pagal natūralią S raidės stuburo formą, užtikrina skirtingą atramą pečiams ir keliams. Kuo spyruoklių sluoksnis arčiau kūno, tuo tvirtesnė atrama.

„iMemory S Plus“ pasižymi dar geresniu oro laidumu, kurį užtikrina korėta „Ecocell®“ medžiagos struktūra. „Octaspring®“ technologija suteikia nepaprastą čiužinio prisitaikymą prie kūno linkių.

Nusegamas ir plaunamas „iMemory S Plus“ užvalkalas, padengtas „CleanEffect®“ medžiaga, kaip skydas saugo miegą nuo dulkių erkučių, pelėsio ir bakterijų. Užvalkalas taip pat yra su 4 rankenomis, lengvesnei priežiūrai – pernešimui ar apvertimui.

Čiužinio užvalkale esantis „Climalite“ pluoštas labai gerai garina drėgmę ir greitai džiūsta. Toks išskirtinis laidumas orui garantuoja ne tik ramesnį miegą, bet ir higienišką, hipoalerginę miego aplinką.

Bet geriau vieną kartą ateiti ir... prigulti, nei girdėti legendas, tad balandžio 7-8 ir 14-15 dienomis su naujuoju „iMemory S Plus“ kviečiame susipažinti vilniečius, vėliau ekspozicija su pramogomis ir dovanomis iškeliaus į Klaipėdą bei Šiaulius.

„iMemory S Plus“ pristatymo datas ir laikus Vilniuje, Šiauliuose ir Klaipėdoje sužinosite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius