Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vieno čiužinio sėkmės istorija

Ir štai atsirado JIS! Ir nuo tos dienos niekada niekas nebebus taip kaip buvo iki šiol! 2016.10.12 į Lietuvą atkeliavo ir savo sėkmės istoriją pradėjo NAPSIE čiužinys.
„Napsie“ čiužinys
„Napsie“ čiužinys / Projekto partnerio nuotr.
Temos: 2 Miegas Čiužinys

Savo kelią pradėjęs nuo kuklaus „Labas“, praėjus vos metams, jis jau tvirtai stovi ant žemės ir aktyviai dalyvauja visuomeniniame gyvenime. Nuo kulinarinių laidų iki kino, nuo žymiausių Vlogerių iki kiečiausių komikų, nuo krepšinio aikštelės iki radijo stoties eterio – šiais metais Napsie buvo visur ir susirinko gausybę pagyrų!

Kodėl visi mėgsta Napsie?

Nesudėtinga visiem patikti, kai esi tiesiog „fainas“! Šiuolaikiški žmonės vertina modernias technologijas, kokybišką miegą ir daiktus, kurie prisitaiko prie bet kokios aplinkos.. ir štai, atsiranda Napsie, kuris ir atitinka visus klientų poreikius! Rado jis vietą ir modernaus dizaino name ir studentiškame „barako“ kambaryje ir nei vienam pirkėjui nekilo didesnių abejonių – ar šis čiužinys yra tai, ko jis ieško. O jei kam ir kilo koks klausimas, tam užtekdavo tik vienos mažytės smulkmenos – ant Napsie čiužinio atsigulti. Ir tada viskas būdavo aišku – tobulesnio varianto tiesiog nėra!

Napsie rastų vietą net ir Holivude

Dar nei vienas čiužinys nėra pabuvojęs taip arti žvaigždžių. Sunku net suskaičiuoti kiek įžymių sėdynių buvo įsitaisiusios ant Napsie, vlogerės Lauros laidose, kurių transliacijas visi galėjo stebėti youtube.com. Įsimintiniausi pokalbiai vyko su Rimvydu Širvinsku (Makaliumi), Mantu Beruliu, Mūza, Absentta, Jolita Vaitkute ir Monika Šalčiūte. Geriausią poilsį ilgiausios kulinarinės laidos filmavimui ant Napsie pasirinko Alfas Invanauskas, o Mantas Katleris pabaigęs nuotaikingą video pats vienas, be niekeno pagalbos išsinešė čiužinį į liftą (jei dar nematei, kaip tai įvyko – pasiruošk gerai juoko dozei: http://www.napsie.lt/article/katleris). Net neabejojame – jei Napsie iškeliautų į Holvudą, ten pelnytų pripažinimą labai greitai!

Napsie mėgsta viešumą

Jei kalbėtume apie Napsie, kaip apie žmogų, galėtume apibūdinti jį kaip kompanijos sielą, nes jo pilna visur. Per šiuos metus apie Napsie kalbėjo radijo stotis ZIP FM, jį galima buvo sutikti namų ir interjero parodoje „Super namai“, puikavosi jis ir internetiniame žurnale „Lamų slėnis“, o į Multikino organizuotą Kino naktį susirinkę lankytojai buvo itin sužavėti galimybe filmus žiūrėti atsigulus ant Napsie čiužinio. Vienas svarbiausių sporto renginių – tai „Napsie 3 prieš 3“ krepšinio turnyras. Jei toks startas buvo šiemet, mes net neabejojame, kad kiti metai Napsie čiužiniui bus dar aktyvesni, juk tai bus jau antrasis Napsie sezonas Lietuvoje!

Prognozės palankesnės nei orai Lietuvoje

Napsie, į Lietuvą atėjo, prieš tai išbandęs jėgas tokiose šalyse kaip Vengrija, Čekija ir Ruminija. Atnešė į čiužinių rinką naujovių ir inovacijų pliūpsnį ir net neketina iš čia trauktis. Artėjus rudeniui orai Lietuvoje nežada nieko gero, o štai Napsie – žada! Žada, kad ir toliau aktyviai dalyvaus visuomeninėje veikloje, kad taikys palankią kainodarą ir prisitaikys prie kiekvieno poreikių, dovanodamas kokybiškiausią miegą ir spalvotus sapnus. Mūsų komanda pailsėjusi per vasarą, su nekantrumu laukia į miestus atvykstančių studentų, toliau puoselėja santykius su Lietuvos žmonėmis, ruošia specialius pasiūlymus naujiems klientams ir tikisi per kitus veiklos metus surinkti dar daugiau Napsie gerbėjų ir kokybiško miego fanatikų.

O kaip jums praėjo pirmieji Napsie metai?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius