Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žmogus atranda gudrybę, padedančią jam pagaliau sukurti sveiką ir liekną kūną!

Vadimas (40 m.) atsikratė 37 kilogramų antsvorio ir yra pasiruošęs įkvėpti kitus gražiems pokyčiams. Perskaityk interviu ir sužinok, koks buvo vyro kelias į svajonių figūrą!
Vadimas (40 m.)
Vadimas (40 m.) / Partnerio nuotr.
Temos: 1 Dieta

– Kokia buvo Tavo lieknėjimo patirtis?

– Visada buvau apkūnus. Anksčiau lieknėti nebandžiau, nes galvojau, kad tai tiesiog neįmanoma. Visą laiką buvau didelis saldumynų mėgėjas, visokių bandelių ir pyragaičių gerbėjas (juokiasi). Maitinausi nesveikai, tik du kartus per dieną, be to, didžiausias porcijas suvalgydavau būtent vėlai vakare. Toks persivalgęs ir eidavau miegoti. Logiška, kad mano svoris augo.

– Kokia buvo Tavo motyvacija sulieknėti būtent dabar?

– Negana to, kad mano svoris siekė 130 kilogramų ir atrodžiau baisiai, labai pablogėjo ir mano sveikata. Po eilinės ligos ir antibiotikų porcijos mano šeimos gydytoja griežtai nurodė, jog visų šių problemų priežastis yra antsvoris ir, jei aš taip tęsiu, viskas baigsis labai liūdnai. Tai ir buvo paskutinis kantrybės lašas. Nusprendžiau pradėti veikti ir rasti lengvą, sveiką dietą, kurios laikantis nereikės badauti.

– Kaip Tau sekėsi laikytis Stokholmo dietos?

– Nieko nesitikėjau ir pradėjau laikytis dietos, vos tik ją radau. Dietos pradėjau laikytis be įtampos, nes mano mitybos plane viskas buvo nurodyta, nieko neįmanomo ten nebuvo. Žinoma, pirmomis dienomis buvo sunkiau, nes maitinausi kitaip negu buvau pripratęs, tačiau niekada nebuvau išalkęs. Per kelias dienas organizmas prisitaikė. Iš karto nustebino ir pirmasis rezultatas – netekau 6 kilogramų.

Spausk čia – StockholmHealth.com – ir atsisakyk antsvorio greitai ir sveikai!

– Kiek kilogramų iš viso numetei?

– Nuo dietos pradžios iki šios dienos numečiau 37 kilogramus!

Partnerio nuotr./Vadimas (40 m.)
Partnerio nuotr./Vadimas (40 m.)

– Papasakok daugiau, kaip pasikeitė tavo gyvenimas po dietos?

– Pradėkime nuo to, kad po dietos niekada nesirgau! Dietos poveikis yra puikus – užmiršau, kas yra nugaros skausmai, dėl kurių kankinausi jau 12 metų. Specialiai atlikau sveikatos patikrinimą. Jums reikėjo matyti mano šeimos gydytojos veidą, kai ji pamatė puikius mano tyrimų rezultatus (juokiasi). Ji sakė, kad mano sveikata tapo kaip jaunuolio. Mano drabužių dydis keturiais dydžiais mažesnis. Pagaliau aš atrodau kaip normalus vyras.

– Ar Tu rekomenduotum Stokholmo dietą ir kitiems žmonėms?

– Taip, žinoma! Visiems, kurie turi problemų su antsvoriu, rekomenduoju tik Stokholmo dietą! Pabandykite, Jūs būsite sužavėti!

Užsiregistruokite dietos laikytis šiandien ir gaukite didžiausią įmanomą nuolaidą individualiam lieknėjimo planui! Svarbu! Pasinaudok puikia galimybe dabar, bet pradėk, kai nori, nes lieknėjimo planas bus prieinamas Tavo Stokholmo dietos profilyje.

Spausk čia – StockholmHealth.com – ir atsisakyk antsvorio greitai ir sveikai!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius