Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Karštas asfaltas Vilniuje įaudrino BMW vairuotojo vaizduotę: „Grinda“ informavo policiją

BMW vairuotojo elgesys, kai ant nespėjusio sustingti asfalto sluoksnio Vilniuje pabandė prasukti galinius ratus, panašu, taps daugiausiai komentarų šią savaitę sulaukusiu epizodu vairuotojų bendruomenėje.

Epizodas nufilmuotas sostinės Goštauto gatvėje naktį, ties posūkiu į Jakšto gatvę. Tolumoje matosi šviečiantis Baltasis tiltas. BMW, užvažiavęs ant naujo, ką tik išlieto asfalto sluoksnio, prasukinėja ratus. Po to nurūksta naktinio Vilniaus gatvėmis.

Kiek buvo apgadintas naujo asfalto sluoksnis, kol kas sunku pasakyti, tačiau akivaizdu, kad vėžės liko. Taip pat akivaizdu, kad „sportiškam“ važiavimui yra skirti autodromai ir lenktynių trasos. Tačiau BMW vairuotojas pasijuto Benediktu Čirba (Lietuvos drifto meistras) ar gal net Michaeliu Shumacheriu.

Egidijus Steponavičius, įmonės „Grinda“ atstovas, komentavo, kad toks vairuotojo elgesys rodo nepagarbą naktimis dirbantiems žmonėms:

„Juk tam naktį ir dirbame, palikę šeimas, kad dieną nestabdytume eismo. O čia toks atvažiuoja ir bando kažką parodyti ant nespėjusio sustingti asfalto sluoksnio“.

Įmonė „Grinda“ socialiniuose tinkluose taip pat pranešė, kad informavo Lietuvos kelių policiją:

„Davė Dievas pinigų, bet pagailėjo proto... Ką su tokiu daryti, Lietuvos policija?“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius