Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„AirBaltic“ skelbia mėgstamiausias keleivių kryptis vasarį iš Vilniaus

Vilnius. Latvijos oro linijų bendrovė „AirBaltic“ paskelbė, kad vasario mėn. populiariausios kryptys iš Vilniaus buvo Ryga, Amsterdamas ir Paryžius. Šios kryptys populiarios tiek tarp laisvalaikio, tiek tarp verslo keliautojų, nes oro bendrovė daug dėmesio skiria įvairių kelionių galimybių ir lanksčių tvarkaraščių teikimui keleiviams, rašoma „AirBaltic“ pranešime spaudai.
Lėktuvas
Lėktuvas / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Iš Vilniaus „AirBaltic“ kasdien vykdo iki keturių skrydžių į Rygą, kasdien – į Amsterdamą ir keturis kartus per savaitę – į Paryžių. Keleiviams bendrovė siūlo dvi paslaugų klases – ekonominę ir verslo klasę.

Be šių krypčių, „AirBaltic“ skrydžiai į Taliną, Miuncheną, Tenerifę ir Dubajų vasario mėnesį taip pat buvo vieni mėgstamiausių maršrutų iš Vilniaus.

Artėjantį vasaros sezoną „AirBaltic“ planuoja plėtrą, apimančią keturis naujus maršrutus iš Lietuvos – tris iš Vilniaus į Krokuvą, Hamburgą, Lisaboną ir vieną iš Palangos į Amsterdamą. Be to, aviakompanija padidins skrydžių dažnumą maršrutais iš Vilniaus į Paryžių, Miuncheną, Taliną ir iš Palangos į Rygą. 2024 m. „AirBaltic“ vykdys rekordiškai daug maršrutų iš savo bazių, taip sustiprindama pasaulinį susisiekimą, kuris kelia didelį susidomėjimą ir keleiviams pasiūlys daugybę kelionių galimybių.

„AirBaltic“ iš Vilniaus, Rygos, Talino, Tamperės ir, sezoniškai, Gran Kanarijos skraidina daugiau nei 130 krypčių Europoje, Artimuosiuose Rytuose, Šiaurės Afrikoje ir Kaukazo regione.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius