Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ryanair“ pirmą kartą oficialiai pripažino pilotų profsąjungą

Airijos pigių skrydžių įmonė „Ryanair“ antradienį pranešė su Didžiosios Britanijos oro bendrovių pilotų asociacija pasirašiusi susitarimą, kuriuo pirmą kartą savo istorijoje oficialiai pripažino pilotų profsąjungą.
„Ryanair“
„Ryanair“ / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.

„Tai pirmasis oficialus susitarimas dėl profsąjungos pripažinimo, kurį yra pasirašiusi „Ryanair“, – pareiškė įmonės atstovas spaudai.

Kiek anksčiau šį mėnesį Dubline įsikūrusi oro vežėja pranešė, kad jai dirbantys pilotai Jungtinėje Karalystėje priėmė pasiūlymą, pagal kurį jų darbo užmokestis bus padidintas iki 20 procentų.

„Tai, kad darbo užmokestis bus padidintas iki 20 proc., ir tai, kad mes pripažinome pilotų mūsų didžiausioje rinkoje profsąjungą, parodo, kad „Ryanair“ yra rimtai nusiteikusi konstruktyviai dirbti su profsąjungomis, kurios savo ruožtu nori konstruktyviai dirbti su mumis“, – pareiškė „Ryanair“ personalo vadovas Eddie Wilsonas.

Pilotams pareikalavus geresnių darbo sąlygų ir profsąjungų pripažinimo, 2017 metų pabaigoje „Ryanair“ susidūrė su dideliais sunkumais, įskaitant pirmąjį įmonės istorijoje pilotų streiką, kurį prieš Kalėdas buvo surengę darbuotojai Vokietijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius