-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Banko „Snoras“ akcininkas Vladimiras Antonovas traukiasi iš Rusijos

Neseniai atsisakęs savo planų dalyvauti olandiškų sportinių automobilių „Spyker“ versle, Vladimiras Antonovas traukiasi ir iš Rusijos banko „Investbank“ akcininkų.
Verslininkas Vladimiras Antonovas
Verslininkas Vladimiras Antonovas / „Scanpix“ nuotr.

Tai – svarbus bankas, kuriame V.Antonovas pradėjo savo verslo iniciatyvas Rusijoje.

Bankas oficialiai praneša, kad Vladimiras Antonovas traukiasi iš akcininkų. V.Antonovas pardavė 40,04 proc. savo akcijų naujiems akcininkams.

Kiek anksčiau banko stebėtojų taryba atleido V.Antonovą iš pirmojo banko valdybos pirmininko pareigų, o V.Antonovo tėvas Aleksandras Antonovas paliko banko tarybą.

A.Antonovas ir toliau lieka „Converse group“, valdančios banką, prezidentu.  Taip pat – „Latvijas Krajbanka“  ir AB „Snoras“ stebėtojų valdybos nariu.

„Investbank“ praneša, kad V.Antonovo akcijų dalį išpirko „Dent stilj“ (19 proc.), „Kompanija Martis“ (17,7 proc.), „Paritetinvest“ (6,27 proc.), rašo vedomosti.ru.

Iki 1998 m. Rusijos krizės V.Antonovas buvo vienas iš „Levko banko“ vadovų. Vėliau pradėjo savo bankų verslą, įkūrė holdingo kompaniją „Converse group“. Tačiau pardavęs dalį savo aktyvų, kitą dalį likusio kapitalo prijungė prie Kaliningrado „Investbanko“.

V.Antonovas neslepia, kad yra investavęs į energetiką ir ryšių verslą.

Verslininko aplinkos teigimu, Antonovas su Rusijos verslu skiriasi vardan savo ryšių kitose užsienio šalyse. Šiuo metu „Converse group“ valdo bankus Lietuvoje, Latvijoje, Ukrainoje, Panamoje.

Primename, kad 2009 m. kovo 11 d. į A.Antonovą buvo pasikėsinta. Į verslininką pataikė penkios kulkos, tačiau vyras išgyveno.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius