Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Padėkime augti“: kur ir kaip švęsti vaiko gimtadienį?

Vaikų gimtadieniai kartojasi kasmet, tad tėveliams kyla klausimas, kaip juos švęsti, kad kas kartą būtų kas nors naujo ir įsimintino. Daugelis jų kelias savaites prieš didžiąją dieną ilgai mąsto, ką ypatingo suorganizuoti savo mažajam.
Gimtadienio tortas
Gimtadienio tortas / Fotolia nuotr.

Dažni gimtadienių planavimai baigiasi prekybos centruose esančių žaidimų kambarių rezervacija. Tokiose vietose vaikai iš tiesų išsidūksta ir išsilaksto, bet ar jie pajaučia, kad tai ypatinga diena, ir ar suspėja pabendrauti su atvykusiais į šventę draugais, spėja paskanauti vaišių?

Šio šeštadienio LNK laida „Padėkime augti“ 9.30 val. ir vėl imasi misijos – pasiūlyti originalių idėjų vaikų gimtadienio šventei. Tėveliams bus patariama, į ką atkreipti dėmesį organizuojant svarbiausią metų dieną, kokios vietos  ir  veikla patinka vaikams. Laidos kalbinami vaikų švenčių animatoriai atskleis ne vieną paslaptį, kaip nenuvarginti vaikų, bet šventę padaryti linksmą ir įsimintiną.

Laidoje taip pat bus kalbama apie lavinamuosius žaislus. Tėtis Evaldas aiškinsis, kurie žaislai iš tiesų yra verti šio pavadinimo, o kurie tik „apsimetinėja“. Vaikus auginančios šeimos taip pat galės sužinoti daug reikalingos informacijos apie  medžiagų apykaitą ir mažylių virškinimo problemas.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius