Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Šokių ant ledo“ premjeroje triumfavo sporto žinių vedėja Asta Žukaitė ir Saulius Ambrulevičius

Sekmadienį LNK eteryje startavo grandiozinis projektas „Šokiai ant ledo“, kurio vairas patikėtas mylimiausiems laidų vedėjams Ingai Jankauskaitei ir Andriui Butkui.
Asta Žukaitė ir Saulius Ambrulevičius
Asta Žukaitė ir Saulius Ambrulevičius / LNK nuotr.

„Akropolio“ ledas tirpo nuo šou dalyvių jaudulio, emocijų, šypsenų ir ašarų. Čia pirmą kartą žiūrovams prisistatė dešimt konkurso porų, sudarytų iš Lietuvos ir kaimyninių šalių čiuožimo čempionų ir iššūkį šokiams ant ledo metusių žinomų Lietuvos žmonių.

Pirmojoje „Šokių ant ledo“ laidoje teisėjavo šalies dailiojo čiuožimo čempionų trenerė Loreta Vitkauskienė, Margaritos Drobiazko ir Povilo Vanago ledo šou choreografas Gintaras Svistunavičius, baleto primarijus Nerijus Juška ir LNK laidų vedėja, sportinių šokių konkurso „Gintarinė pora“ prizininkė Rūta Mikelkevičiūtė.

Komisija skyrė atskirus balus už techniką ir artistiškumą. Maksimalus skaičius – 6 balai.
Daugiausia balų komisija skyrė LNK sporto žinių vedėjos Astos Žukaitės ir daugkartinio Lietuvos čempiono, pasaulio ir Europos čempionatų dalyvio Sauliaus Ambrulevičiaus porai. Jeigu ne Gintaro Svistunavičiaus 5.5, pora būtų pelniusi maksimalų įvertinimą. Tačiau tai jai nesutrukdė būti pirmiesiems. (35,5 balo).

Antrieji liko profesionali sportinių šokių šokėja Katerina Voropaj ir Aidas Reklys, daugkartinis Lietuvos čempionas, pasaulio ir Europos čempionatų dalyvis, į projektą atskridęs iš Jungtinių Amerikos Valstijų, kur jau aštuonerius metus treniruoja kitus sportininkus, rengia dailiojo čiuožimo šou ir su šou programomis čiuožia po visą pasaulį. (34,5 balo).

Trečioji vieta atiteko Erikai Vitulskienei ir Andrejui Bekhui, Ukrainos dailiojo čiuožimo čempionui, 2006 metais dalyvavusiam Turino Olimpinėse žaidynėse ir iškovojusiam 18 vietą. 2012 metais su garsia graikų aktore jis laimėjo „Dancing on ice“ projektą Graikijoje. (32,5 balo).

Televizijos laidų vedėja Gintarė Gurevičiūtė ir Rusijos sporto meistras, 2009 metų pasaulio jaunimo čempionato sidabro medalio laimėtojas, 2012 Rusijos vicečempionas Aleksejus Rogonovas liko ketvirti (32 balai).

Penktoji vieta teko dainininkei Vaidai Genytei ir Tomui Katukevičiui, daugkartiniam Lietuvos čempionui, Pasaulio jaunimo dailiojo čiuožimo čempionato dalyviui. (31 balas)
Šešti po premjerinėje laidoje, komisijos vertinimu, buvo Kauno vicemeras Stanislovas Buškevičius ir Ramunė Satkauskaitė, Lietuvos dailiojo čiuožimo čempionatų dalyvė, prizinių vietų laimėtoja, trenerė, išauginusi daugybę tarptautinių varžybų prizininkų (28,5 balo).

Profesionalus sportinių šokių šokėjas Vytautas Mackonis ir penkiskart Lietuvos čempionė, pasaulio ir Europos čempionatų dalyvė Gintarė Vostrecovaitė užėmė septintą vietą (27 balai).

27 balus surinko ir verslininkas, rašytojas Daumantas Mikučionis bei dukart Lietuvos dailiojo čiuožimo vicečempionė, 2011 metais pasaulinėse Žiemos universiados solisčių varžybose užėmusi 26-ąją vietą Aida Rybalko.

Paskutinieji su 24,5 balo liko iliuzionistas Mantas Wizardas ir pasaulio jaunimo čempionato dalyvė, tarptautinių varžybų prizininkė Agnė Oradauskaitė.

Deja, žiūrovai neišvydo Lietuvos ledo rinktinės nario Petro Nausėdos ir „Mis Latvijos 2010“ Alisos Miškovskos pasirodymo. Po Petro traumos porai kol kas teks atidėti šokius ant ledo. Dėl tolesnio dalyvavimo projekte sprendimą priims medikai.

Kitam pasirodymui poros turės net tris savaites treniruočių. Į eterį „Šokiai ant ledo“ LNK eteryje grįš kovo 2-ąją, iš karto po Sočio olimpiados uždarymo ceremonijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius