Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti

Į „Euroviziją“ Malmėje atvykę Ugnė ir Marius Sipariai: „Mums tai svajonės išsipildymas“

Malmėje vykstanti „Eurovizija“ pritraukė konkurso gerbėjus iš visos Europos. Įspūdingo reginio nepraleido ir televizijos laidų vedėja, žurnalistė Ugnė Siparė su vyru, televizijos prodiuseriu Mariumi. Jie džiaugėsi unikalia galimybe ir sakė, kad pamatyti „Euroviziją“ buvo viena iš jų svajonių. Kalbėdama su Žmonės.lt pora atskleidė savo favoritus ir pasidalijo savo eurovizinės savaitės įspūdžiais.
Ugnė Siparė su vyru Mariumi
Ugnė Siparė su vyru Mariumi / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Ugnė ir Marius Sipariai į Malmę atvyko dar antradienį, tačiau pirmajame „Eurovizijos“ pusfinalyje nedalyvavo. Pamatyti išskirtinį reginį jiems pavyko tik ketvirtadienį, kuomet Švedijoje griaudėjo antrasis atrankos į finalą etapas.

„Mes antradienį atskridome į Kopenhagą, o vėliau atvykome į Malmę. Mus pasisekė, kad gavome „Eurovizijos“ rėmėjų „Moroccanoil“ pakvietimą, o mūsų tikslas čia lankytis grožio vakarėliuose. Tikrai labai linksma savaitė. Dalyvavome ir antrame pusfinalyje, o dabar jau nesulaukiame finalo“, – su šypsena Žmonės.lt sakė U.Siparė.

Žinoma moteris atskleidė, kad vėliau pavyko apsilankyti ir generalinėje finalo repeticijoje, kurios užkulisiuose susitiko su Lietuvos atstovu Silvester Belt.

„Buvome susitikę su Silvester Belt prieš pat generalinę repeticiją, pasidarėme nuotraukų ir šiek tiek pakalbėjome. Nesinorėjo jo per daug trukdyti, o ir jis pats negalėjo garsiai kalbėti, nes taupė balsą. Tiesiog pasakėme kelis gerus žodžius ir išreiškėme savo palaikymą. Labai už jį sergame“, – pasakojo Ugnė.

Lukas Balandis / BNS nuotr./Ugnė Siparė su vyru Mariumi
Lukas Balandis / BNS nuotr./Ugnė Siparė su vyru Mariumi

U.Siparė atskleidė, kad yra didelė „Eurovizijos“ gerbėja. Pasirodo, kad ji dar nei karto nepraleido progos pažiūrėti šio konkurso.

„Kadangi buvome antrame pusfinalyje, Silvestrą scenoje išvydome tik repeticijoje. Tiesa, ją matėme tik per ekraną, tačiau bet kuriuo atveju man smagu žiūrėti „Euroviziją“. Aš per visą gyvenimą nesu praleidusi nei vienos laidos“, – teigė pašnekovė.

Ugnės vyras, televizijos prodiuseris Marius taip pat nepraleidžia progos žiūrėti „Eurovizijos“, todėl pamatyti viską realiai – jam svajonės išsipildymas.

VIDEO: Užsienio žurnalistai sureagavo į Silvestro pasirodymą: šokinėjo ir skandavo LUKTELK

„Mums tai tikrai svajonės išsipildymas“, – sakė Marius Siparis.

Jam paantrinusi Ugnė pridėjo, kad finalo metu negailės nei kojų, nei balso. Garsiai rėks ir šoks – juk svarbu palaikyti Silvester Belt.

„Šiandien finale kai pamatysime Silvester Belt, tai jaučiu, kad labai rėksim ir labai šoksim“, – juokėsi moteris.

Pasiteiravus, ką dar be lietuvio palaikys finale, Ugnė ir Marius atskleidė, kad jiems patiko Švedijos, Kroatijos bei visų Baltijos šalių dainos. Tiesa, vieną iš jų Siparių širdis pavergė ne iš karto.

„Keista, nes klausant dainų kai kurios net nebuvo, kad labai patiktų, bet viskas pasikeitė per pusfinalį. Pavyzdžiui, Latvijos daina manęs nekabino, bet per pusfinalį persigalvojau. Dons tikrai gerai atrodė savo tame apvaliame žiurkėno narvelyje“, – Žmonės.lt juokavo Marius Siparis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Energetikos ekspertas: elektros sistema be smegenų – tarsi primityvus organizmas, nesiorientuojantis aplinkoje
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius