Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ieva Zasimauskaitė – artėjant lemtingam pusfinaliui: „Tikiu, į finalą pakliūsime“

Antradienio popietę Lietuvos atstovė „Eurovizijoje“ turėjo paskutinę galimybę repetuoti didžiojoje scenoje. Iškart po jos Ieva Zasimauskaitė tikino esanti patenkinta repeticija ir labai tikinti, kad savo pasirodymą kartos ir finale.
Ieva Zasimauskaitė
Ieva Zasimauskaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Jau šįvakar jos laukia pagrindinis pasirodymas – Ieva Zasimauskaitė dainuos pirmajame pusfinalyje.

Į paskutinę generalinę repeticiją atlikėja išvyko nuostabios nuotaikos – tikino, kad puikiai išsimiegojo, yra patenkinta antrąja generaline repeticija, kai savo balsą atidavė ir komisijos nariai, be to, atvyko didžiulė jos palaikymo komanda, tarp kurių – ir tėvai.

Ir paskutinioji jos repeticija praėjo vėlgi sklandžiai – Ieva užtikrintai sudainavo savo kūrinį „When we're old“, nužingsniavo iki tiltelio, ant kurio pasirodė Marius Kiltinavičius. Po poros bučinio salėje pasigirdo plojimai ir susižavėjimo šūksniai.

Tiesa, šįkart vėl keitėsi dainos žodžiai – nors anksčiau Ieva dainavo paskutines dvi eilutes lietuviškai, šįkart sudainavo vieną lietuviškai, o paskutinę – angliškai.

„Ilgai svarstėme, ir dar svarstome, gal padaryti vieną eilutę lietuviškai, kitą – angliškai. Ta dainos žinutė: „man nebaisu pasenti, kol laikysiu tavo ranką“ yra labai svarbi, reikia, kad ir užsieniečiai ją girdėtų ir suprastų. Tai dar galvosime“, – po generalinės repeticijos sakė ji.

VIDEO: Studentai iš užsienio įvertino I.Zasimauskaitės dainą

„Šiandien jaučiuosi žymiai geriau nei vakar. Vakar nugarą skaudėjo, gerklę irgi. O šiandien pamačiau visus geriausius draugus, mamą, tėtį. Iš visų pusių jaučiu burbulą, kuris mane saugo“, – 15min sakė Ieva.

Visgi dėl garso ausinėse ji nėra užtikrinta – kaip ir praėjusius kartus, taip ir dabar – jo mažokai. „Bet gal čia taip ir turi būti, nes aš švariau padainuoju, labai įsiklausau į kiekvieną natą.“

Didžiojo savo pasirodymo Ieva žada laukti ramiai, niekur nevaikštinėti ir nesiblaškyti: „Turiu kambariuką, džiaugiuosi, kai visi išeina iš jo, – juokėsi Ieva. – Medituosiu, pasiėmiau knygą, man atvežė maisto.“

Ieva sako, nesvarbu, kokie bus rezultatai, ji jau jaučiasi gavusi labai daug.

„Vakar su komanda šnekėjome, kokį didelį kelią kartu nuėjome. Mes jau esame čia, tai toks didelis laimėjimas. Man laimėjimas yra visi žmonės, kurie pradėjo su manimi dirbti „Eurovizijos“ metu ir jie tikrai liks su manim. Bet aš kažkaip labai tikiu, kad į finalą pakliūsime“, – šypsojosi I.Zasimauskaitė.

Visą pokalbį su Ieva žiūrėkite čia:

VIDEO: I.Zasimauskaitė dalijasi paskutinės repeticijos įspūdžiais: „Aš esu patenkinta pasirodymu“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius