Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Jautri Silvester Belt generalinė repeticija prieš „Eurovizijos“ finalą: po hito – skanduotė „Lietuva“

Penktadienį Malmės arenoje praūžė generalinė „Eurovizijos“ finalo repeticija, kurios metu nuskambėjo 26 dainos. Septintu numeriu scenoje pasirodė ir Silvester Belt su daina „Luktelk“, po kurios visa arena skandavo „Lietuva, Lietuva“.
Silvester Belt „Eurovizijos“ finalo generalinėje repeticijoje
Silvester Belt pasirodė pusfinalio repeticijoje / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Penktadienį Silvester Belt atvyko į Malmės areną, kur įvyko generalinė repeticija prieš jo pasirodymą finale. Įžengus į sceną Silvestrą dirbantys užsienio žurnalistai pasitiko ošimu ir plojimais.

Sudainavus „Luktelk“, prie Malmės arenos scenos susirinkę žmonės skandavo „Lietuva, Lietuva“. Tai išgirdęs Silvestras neslėpė emocijų – siuntė bučinius, mojavo gerbėjams.

Po antrojo „Eurovizijos“ pusfinalio paaiškėjo, kelintu numeriu pasirodys šalys finalo metu, gegužės 11-ąją dieną. Ketvirtadienį naktį paskelbta, kad Silvester Belt pasirodys pirmoje finalo dalyje – „Luktelk“ skambės septintu numeriu.

Žmonės.lt primena, kad pagrindinių įvaizdžio akcentų Lietuvos atstovas neatsisakė – kaip ir Lietuvoje surengtose atrankose, vilki raudonos spalvos drabužius, o nosį puošia sidabro spalvos papuošalas.

Tiesa, su Silvester Belt pasirodantys šokėjai atrodo kiek kitaip. Jų galvas dengia įmantrūs gobtuvai, o apatinę veido dalį – kaukės.

Lukas Balandis / BNS nuotr./Silvester Belt
Lukas Balandis / BNS nuotr./Silvester Belt

Dar prieš išvykdamas į Švediją, dainininkas neslėpė, kad didelių pokyčių nebus.

„Labai tikiuosi, kad Lietuvos žmonės nepajaus kažkokio labai stipraus pokyčio, nes mes viską keičiame labai atsargiai. Tiesiog daug ką padidinome ir atnaujinome. Dabar juk turėsime dideles grindis, kurias galima išnaudoti gražiems vaizdams. Taip pat pakeitėme visus rūbus, bet taip nesmarkiai, kad nieko „nesutrigerintume“. Žodžių, pasikeitė viskas, bet minimaliai. Išliko nuotaika, išliko ir ta tamsa, spalvos tos pačios. Bus viso daugiau ir stipriau“, – prieš kelionę į Švediją sakė Silvester Belt.

„Eurovizijos“ dainų konkurse Silvester Belt televizijos žiūrovai išvys jau gegužės 11-ąją finale. Scenoje „Luktelk“ skambės septintu numeriu.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius