Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po ilgos intrigos Samanta Tina pristato „eurovizinę“ dainą ir jos žinutę: „Visada sakysiu tai, ką galvoju“

Kaip ir Lietuva, taip ir kaimyninė Latvija šiemet į „Eurovizijos“ konkursą siunčia tą patį atlikėją. Šaliai atstovaus puikiai pažįstama dainininkė Samanta Tina, kuri po ilgo gerbėjų nervų tampymo paviešino savo „eurovizinę“ dainą.
Samantos Tinos „eurovizinės“ dainos vaizdo klipo ištrauka
Samantos Tinos „eurovizinės“ dainos vaizdo klipo ištrauka / Stop kadras

Dar lapkritį pranešta, kad Samanta Tina yra išrinkta atstovauti šaliai šių metų „Eurovizijos“ konkurse. Vis dėlto gerbėjams teko kantriai laukti, kol paaiškėjo, su kokia daina 31-erių dainininkė bandys užkariauti Europą.

Iš viso Samanta kartu su savo komanda paruošė net 11 potencialių dainų. Visas jas atlikėja sukūrė praėjusią vasarą. Pirmiausia skelbta, kad daina pasirodys šių metų sausį, tačiau galiausiai viskas tapo tikru nervų išbandymu šio konkurso gerbėjams.

Vasarį startavo vaizdo klipų ciklas „Kā uzvarēt Eirovīzijā? Samantas Tīnas ceļš uz Roterdamu (Kaip laimėti „Euroviziją?“ Samantos Tinos kelias link Roterdamo), kuriame nuodugniai užfiksuotas atlikėjos pasiruošimas ir muzikinis kelias. Penkių dalių dokumentika baigėsi šį penktadienio vakarą – kartu su jos „eurovizinės“ dainos paskelbimu.

Asmeninio albumo nuotr./Samanta Tina
Asmeninio albumo nuotr./Samanta Tina

Didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje Samanta Tina pasirodys su kūriniu „The moon is rising“. Panašu, kad atlikėja tęsia savo misiją ir šių metų dainoje taip pat kalba apie moterų vienybę ir stiprybę.

„Savo dainoje aš pabrėžiu, kad visos moterys yra lygios. Mes esame ne tik moterys, mes esame karalienės, ir kiekviena turime savo karūną. Dainoje taip pat kalbu, jog purvini žaidimai nėra man, aš per gyvenimą noriu keliauti atvira širdimi. Ir mano pozicija niekada nesikeis – aš visada sakysiu tai, ką galvoju“, – kiek anksčiau, pristatydama kūrinį, kalbėjo atlikėja.

Įvertinkite kūrinį ir vaizdo klipą:

VIDEO: Samanta Tīna - The Moon Is Rising - Official Video (Eurovision 2021)

Praėjusiais metais pirmąkart teisę dalyvauti konkurse iškovojusi atlikėja Samanta Tina taip pat ruošėsi pasauliui išsiųsti stiprią žinutę. Tik, deja, dėl koronaviruso pandemijos jai nebuvo leista būti išgirstai. Kūrinio „Still Breathing“ taip pat pagrindine žinute tapo moterų balso įgalinimas.

VIDEO: Samanta Tīna - Still Breathing - Latvia

„Esu labai laiminga. Pagaliau tai įvyko ir aš turiu laimingiausią bilietą į Roterdamą. Taip, esu pasiruošusi ir mano žinutė Europai ir „Eurovizijos“ dainų konkursui yra tokia, kad Latvija vis dar kvėpuoja ir, taip, mes galime!“ – po pergalės kalbėjo Samanta Tina, gerai pažįstama ir lietuviams.

Dainininkė yra dalyvavusi ne viename mūsų šalyje vykusiame projekte – tai ir „Lietuvos balsas“, „Žvaigždžių duetai“, kuriame jos partneriu buvo tapęs šokėjas Tadas Rimgaila.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius