Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Silvester Belt nustebino pirmąja tatuiruote – įamžino savo eurovizinį simbolį

Šiais metais „Eurovizijos“ dainų konkurse Lietuvai atstovausiantis dainininkas Silvester Belt aktyviai ruošiasi dainos „Luktelk“ pasirodymui. Jam tenka keliauti po įvairius eurovizinius vakarėlius ir stengtis kuo plačiau paskleisti lietuviškos dainos žinutę. Save Europos publikai pristatantis Silvester atskleidė, kad pergalę Lietuvos scenoje jau spėjo įamžinti pasidaręs tatuiruotę. Joje – įamžinas priminimas.
Silvester Belt
Silvester Belt / Stop kadras

Oficialiuose „Eurovizijos“ socialinių tinklų paskyrose neseniai pasirodė kelių minučių vaizdo įrašas, kuriame Lietuvos atstovas Silvester Belt anglų kalba prisistato ir apie save papasakoja tris mažai kam žinomus faktus.

Jis atskleidė, kad gitara išmoko groti dar būdamas penkerių, o pirmoji daina, kuria sugrojo buvo visiems puikiai žinomas hitas „Take Me Home, Country Roads“.

Skirmanto Lisausko / BNS nuotr./Silvester Belt
Skirmanto Lisausko / BNS nuotr./Silvester Belt

Vienas iš Silvester atskleistų faktų buvo netikėtas ne tik užsienio, bet ir Lietuvos gerbėjams. Pasirodo, kad visada apie tatuiruotę svajojęs vyras pagaliau įgyvendino šį troškimą. Pastarąją įkvėpė ne kas kitas, o paties eurovizinis įvaizdis.

„Visada svajojau apie tatuiruotę ir pagaliau pasidariau kai filmavome „Eurovizijai“ skirtą atviruką. Ant mano rankos puikuojasi mano nosies aksesuaras“, – rodydamas naująją tatuiruotę sakė Silvester Belt.

Stop kadras/Silvester Belt tatuiruotė
Stop kadras/Silvester Belt tatuiruotė

Nuo šiol kairę Silvester Belt ranką dailins pleistrą primenantis piešinys. Juk visų „Eurovizijos“ atrankų metu jo nosį puošė būtent toks aksesuaras. Tatuiruotė atlikėjui primins saldų pergalės Lietuvos scenoje skonį.

Trečias faktas, kuriuo pasidalijo Silvester buvo vėlavimas. Jis atskleidė, kad niekada niekur nespėja ateiti laiku.

„Tai juokinga, nes ir mano daina „Luktelk“ yra apie laukimą“, – vaizdo įraše juokėsi Silvester Belt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius