Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

9 moterų trūkumai, kurie paverčia ją seksualesne

Nepaisant daugelio tyrimų, teigiančių, jog kūno simetrija ir harmonija yra patrauklios moters bruožai, standartai neretai laužomi ir vyrai įsimyli toli gražu ne idealias moteris.
Krūtinė
Krūtinė / S. Žiūros BFL nuotr.

Dažnai moters trūkumai paverčia ja patrauklia. Naujienų portalas tvnet.lv pateikia 9 moters trūkumų, kurie gali tapti jos privalumais, sąrašą.

1. Akiniai. Merginos dažnai laiko akinius tikra tragedija. Tačiau nemažai vyrų ypatingai mėgsta merginas su akiniais. Iš tiesų, akiniuota moteris atrodo protinga bei pasitikinti savimi. Jeigu jums atrodo, kad akiniai paslepia jūsų grožį, paryškinkite akis pasitelkdamos į pagalbą makiažo priemones.

2. Platūs klubai. Turinčios tokius klubus spinduliuoja moteriškumą ir traukte traukia vyrus. Patariame didžiuotis savo figūra ir pabrėžti seksualumą. Daugybė tyrimų atskleidė, jog vyrus nesąmoningai traukia prie merginų plačiais klubais, kas siejasi su moters vaisingumu.

3. Nosis su kuprele. Jūsų profilis atrodo elegantiškas ir karališkas lyg graikų deivės.

4. Nedidelis pilvas. Moterys pastebi, jog stipriosios lyties atstovams patinka visos minkštos ir apvalios jūsų kūno dalys. Šiuo atžvilgiu nedidelis, minkštas pilvukas – didelis pliusas.

5. Mažos krūtys. Turbūt niekas nedrįstų ginčytis, jog vyrams patinka didelės krūtys, tačiau vyrai apskritai dievina moters krūtinę. Mažų krūtų savininkės puikiai atrodo su palaidine didele iškirpte, o šiltu oru jums iš viso nereikia nešioti liemenėlės.

6. Lengva netvarka. Žinoma, moteris su šukuosena ir manikiūru atrodo tobulai, tačiau ir be jų ar makiažo, apsirengusi plačiomis kelnėmis ir lengvai krentančiais plaukais moteris sugeba apsukti galvą vyrams.

7. Tarpelis tarp dantų. Nemažai vyrų jaučia silpnybę moterų šypsenoms su tarpeliu tarp priekinių dantų.

8. Neištreniruotos rankos. Raumenys nelabai traukia vyrus, todėl norėdamos išlikti moteriškomis, stenkitės per daug netreniruoti rankos raumenų. Vaikinus neretai išgąsdina tobulos figūros sportiškos merginos.

9. Apvalus užpakaliukas. Šiuo klausimu moterų ir vyrų nuomonės išsiskiria. Vyrai nuoširdžiai nesupranta, kodėl moterys neretai mėgina vizualiai pamažinti savo kūno apvalumus. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius