Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Agnė Jagelavičiūtė taps kulinarinės laidos vedėja

Kostiumo dizainerė, tapytoja ir kulinarė Agnė Jagelavičiūtė netrukus turės dar daugiau veiklos. Mat charizmatiškoji LNK projekto „Skonis“ komisijos narė savo jėgas išmėgins ir naujos kulinarinės laidos vedėjos amplua.
Gediminas Juodeika ir Agnė Jagelavičiūtė
Gediminas Juodeika ir Agnė Jagelavičiūtė / Asmeninio albumo nuotr.

Portalo Žmonės.lt žiniomis, nauja laida turėtų pasirodyti jau kitą mėnesį BTV eteryje. Šią laidą prodiusuoti ėmėsi ne kas kitas, bet Gediminas Juodeika.

Tiesa, kol dar nėra sukirsta rankomis su televizija, visi apie naują ir skanią laidą kalba patyliukais. Pats G.Juodeika patvirtino, kad šiuo metu vyksta laidos filmavimo darbai, tačiau daug apie televiziją, kurioje ji bus rodoma, ar kitas detales atvirauti nebuvo linkęs.

„Laidą mes jau pradėjome filmuoti. Kol kas negaliu atskleisti nei televizijos, nei kada ji pasirodys. Pirmiausiai dėl to, kad viskas dar tik pirmame jos kūrimo etape. Tačiau, jei viskas gerai seksis, žiūrovai ją išvys artimiausiu metu“, – portalui Žmonės.lt sakė D.Juodeika.

Vyras patikino ir tai, kad naujos laidos vedėja tikrai bus Agnė Jagelavičiūtė. Kas jei ne ji – stiliaus žinovė ir kulinarinių knygų autorė – geriausiai galėtų susidoroti su kulinarine laida?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius