Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Airinas Arutiunianas viliojimo meno išmoko užkalbinęs 20 tūkst. merginų

Kaip pakabinti merginą? Kaip susirasti tikrąją gyvenimo meilę? Kodėl santykiai, užsimezgę interneto platybėse, realybėje baigiasi visiška nesėkme? Jau šį penktadienio vakarą LNK laidoje „KK2 penktadienis“ arši televizijos žvaigždžių ir interneto sensacijų akistata ir linksma diskusija apie tai, kaip per vieną vakarą susirasti moterį.
Airinas Arutiunianas
Airinas Arutiunianas / Laidos stop kadras

„Alfa vyrų universitetą“ įkūręs Airinas Arutiunianas tvirtina, jog gali padėti vyrams, kurie nemoka vilioti moterų!  Airinas  organizuoja specialius seminarus, kuriuose vaikinai  mokosi merginų žavėjimo subtilybių. Penktadienio vakarą studijoje vyras  konsultuos Lietuvos garsenybes. Į susitikimą su Airinu atskubėjo aktorius Ramūnas Rudokas, Stano, Deividas Zvonkus ir net skandalingasis Budulis.  

„Kuris čia iš mūsų kiečiausias gali būt?“, – klausė R.Rudokas, o Airinas neabejojo, kad jo mokslai iš tiesų veiksmingi. Vyrus, kurie į jį kreipiasi, Airinas išmoko to, kas patinka visoms moterims: šokio meno, bučinių technikos, pakeičia stilių, šukuoseną, išmoko net higienos taisyklių.

Airinas išmoko to, kas patinka visoms moterims: šokio meno, bučinių technikos, net higienos taisyklių.

Savamokslio moterų viliotojo praktika, kaip tikina pats Airinas, iš tiesų įspūdinga: vaikinas sako, jog tobulindamas merginų viliojimo meną yra užkalbinęs apie 20 000 merginų.

„KK2 penktadienyje“ žibės ir kitos Lietuvos interneto sensacijos. Štai išvydęs Moniką Šalčiūtę, Budulis tiesiog apsvaigo. Jis iškart  puolė fotografuoti gražuolę. Paklaustas, kaipgi tokią „pakabintų“  daug nedvejojo: „Turėčiau rankose mašinos pultelį.  Monika eina gatve, aš pyypyy įjungiu signalizaciją, ji pasižiūri į  mano prabangią mašiną, tada į mane. Tada vėl į mašiną ir ryšys garantuotas“, – aiškino Budulis.

Juokinga, nuotaikinga diskusija rimtomis temomis „KK2 Penktadienyje“ jau šį penktadienio vakarą, 19.30 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius