Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Ant Neryje skendusio visureigio šmaikštavęs vaikinas – kino žvaigždutė Ignas Survila (nuotraukos)

Po incidento, kai šeštadienį Vilniuje į Neries upę įkrito merginos vairuojamas visureigis „Hyundai Terracan“, paaiškėjo, kad kartu važiavęs (ir plaukęs) vaikinas Ignas Survila anksčiau yra sukūręs jauno būsimojo popiežiaus Karolio Wojtylos vaidmenį JAV filme „Nebijokite: Jono Pauliaus II gyvenimas“, taip pat pasirodęs Didžiosios Britanijos filmuose „Leonardo da Vinci“, „Požemiai ir drakonai“, italų kurtoje Levo Tolstojaus romano „Karas ir taika“ ekranizacijoje.
Įvykio vietoje
Ignas Survila, prieš penkerius metus vaidinęs jaunajį Romos popiežių, – nesuvaidintų dramatiškų įvykių vietoje. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Savaitgalį 15min.lt išsamiai pasakojo apie avariją Vilniaus centre, kai šeštadienio pavakarę netoli Baltojo tilto į Neries upę įkrito 19-metės vairuojamas visureigis „Hyundai Terracan“.

Mergina su vaikinu, išdaužę langą, išsiropštė ant stogo ir šmaikštaudami visą valandą laukė gelbėtojų pagalbos. Sekmadienio naktį specialiosios tarnybos ištraukė į krantą ir automobilį.

Pasirodo, su 19-mete vilniete Indre Subačiūte visureigiu važiavo jos bendraamžis I.Survila, vertas tarptautinės kino žvaigždutės vardo.

I.Survila yra sukūręs jaunojo Karolio Wojtylos vaidmenį JAV filme „Nebijokite: Jono Pauliaus II gyvenimas”, taip pat pasirodęs Didžiosios Britanijos filmuose „Leonardo da Vinci“, „Požemiai ir drakonai“, italų kurtoje Levo Tolstojaus romano „Karas ir taika“ ekranizacijoje. Be to, jis vaidino Lietuvos televizijos seriale „Neskubėk gyventi“, pirmadienį pasakoja „Lietuvos rytas“.

Teigiama, kad nepamirštamą ir labai laimingai pasibaigusį nuotykį patyrusi Indrė Igną vežė į darbą šalia Baltojo tilto įsikūrusioje vyninėje „Vinchenso”. Ten I.Survila dirba padavėju.

Anot dienraščio, kai atsidūrė ledinėje upėje ant mašinos stogo, gindamiesi nuo šalčio jaunuoliai ėmė šokti, o I.Subačiūtė netgi užtraukė Džordanos Butkutės dainą.

Kaip rašė 15min.lt, ant stogo įsitaisiusi porelė neprarado geros nuotaikos. Vaikinas džiūgavo, kad yra filmuojamas. Jis šmaikštavo esąs niekuo dėtas – esą taip įmantriai automobilį pasistatyti galėjo tik moteris. Maža to, I.Survila, pasirodo, sugebėjo paskambinti fotografiją studijuojančiam bičiuliui ir pasiteirauti: „Nori gero kadro?“

Į nepavydėtiną situaciją pakliuvusi mergina krantinėje buvusių gelbėtojų drąsiai klausinėjo, ar galės parvežti ją namo.

„Tėtukai, labai sori, aš netyčia!“ – taip linksmai į kameras ją filmuojantiems žurnalistams ištarė I.Subačiūtė, kai iškelta į krantą žygiavo greitosios medicinos pagalbos automobilio link.

„Lietuvos ryto“ žiniomis, Indrė yra agentūros „Supermodels“ modelis.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Įvykio vietoje
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Indrė su Ignu ant visureigio stogo.

 

Sauliaus Chadasevičiaus/15min.lt nuotr./Visureigio traukimo ia Neries operacija
Sauliaus Chadasevičiaus/15min.lt nuotr./Visureigio traukimo iš Neries operacija

 

Mindaugo V./15min.lt skaitytojo nuotr./Vaizdas ia kairiojo Neries kranto
Mindaugo V./15min.lt skaitytojo nuotr./Vaizdas iš kairiojo Neries kranto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius