-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atlikėja Gintarė Karaliūnaitė susižadėjo su mylimuoju Marcu-André Canueliu iš Kanados

Atlikėjos Gintarės Karaliūnaitės (34) gyvenime šiuo metu – itin svarbūs pokyčiai. Moteris po pertraukos grįžo į muzikinę sceną, o asmeniniame gyvenime dar malonesni įvykiai – po daugiau nei kelis mėnesius trukusios draugystės Gintarei pasipiršo jos širdies draugas kanadietis Marcas-André Canuelis (31). Faktą apie įvykusias sužadėtuves portalui Žmonės.lt patvirtino pati Gintarė.
Marcas-André Canuelis ir Gintarė Karaliūnaitė
Marcas-André Canuelis ir Gintarė Karaliūnaitė / Žmonės.lt ir asmeninio albumo nuotr.

„Taip, aš esu susižadėjusi, tačiau plačiau kalbėti apie tai nenoriu“, – portalui Žmonės.lt teigė atlikėja. Socialiniame tinkle G.Karaliūnaitė pirmadienį paviešino nuotraukas iš kelionės po Latviją. Vienoje iš nuotraukų jos mylimasis atsiklaupęs ant kelių laiko karietoje sėdinčios G.Karaliūnaitės ranką.

Apie sužadėtuves Marcas-André Canuelis savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje rašė: „Pagaliau radau tą vienintelę, kurios svajonės, gyvenimo ambicijos, noras keliauti ir daryti gerus darbus sutampa su manosiomis. Ambra (taip jis vadina Gintarę) mane verčia jaustis Dievu ir aš užtikrinsiu, kad ji jaustųsi su manim kaip tikra karalienė.“ Šiuo metu M.A.Canuelis dirba viename Kauno moterų sporto klubų, kuriame veda zumbos užsiėmimus.

Atlikėja apie jausmus užsieniečiui Žmonės.lt papasakojo šio mėnesio pradžioje. „Aš pradėjau bijoti, nes mano gyvenime viskas keičiasi. Baisu net kalbėti, nesinori nei slėpti, nei afišuotis. Nesinori, kad žmonėms atrodytų, kad susiradau kažkokį vyruką vien tam, kad pareklamuočiau save ir savo sugrįžimą į sceną, – tada kalbėjo Gintarė. – Tikrai neplanavau naujų santykių, vis galvojau: „Eina jie peklon.“ Vaikščiojau į pasimatymus, bet daug laiko skyriau sau, ruošiausi grįžti į sceną. Dažnai savimi abejodavau, gal čia su manimi kažkas blogai, nes esu stipri moteris. Jei kas nors su manimi nesuspėja – blogai, jei bando valdyti – irgi blogai. Dėmesio niekada netrūko, bet buvau viena. O dabar jau geras mėnuo, tiksliau du mėnesiai, šalia manęs nuostabus žmogus.“

Kalbėdama apie naujai užgimusius jausmus Gintarė prisipažino, kad visada norėjo, kad vyras būtų garbanotas, skaniai gamintų, šoktų su ja, tapytų, mylėtų žirgus. Atrodė tiesiog neįmanoma, kad vienas vyras turėtų visas šias savybes. Tačiau jai pasisekė, toks yra naujasis jos draugas, iš Kanados kilęs Marcas. „Situaciją apsunkina, kad turime kalbėti angliškai, tačiau tai uždavinys, kurį turime abu išspręsti“, – apie iššūkius santykiuose pasakojo G.Karaliūnaitė.

Asmeninio albumo nuotr./Gintarė Karaliūnaitė ir Marcas-André Canuelis
Asmeninio albumo nuotr./Gintarė Karaliūnaitė ir Marcas-André Canuelis

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius