-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„B‘Avarija“ narys J.Liesis prisipažino bėgęs nuo gerbėjų: „Jos mane persekiojo“

Su grupėmis „69 danguje“ ir legendine „B‘Avarija“ užaugo net dvi kartos. Nors metai bėga, bet jų kūryba vis dar ant bangos. Tik kodėl vieni koncertuoja arenose, o kiti – pogrindyje? Apie skandalais, meilės romanais ir didžiuliais honorarais apipintą populiarumą pasakojo patys žinomiausių grupių atlikėjai.
Grupė „Bavarija“
Grupė „Bavarija“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Grupės „69 danguje“ prodiuseris Mantas Bžeskas be to, kad užsiėmė grupės vadyba buvo ir merginų grupės stilistas bei dizaineris. Dailės akademiją baigęs vyras pasakojo sukūręs ne vieną išskirtinį įvaizdį: lateksiniai kostiumai, raudoni nagai, antrankiai, perukai, plunksnos.

Kvatodamos ir prisimindamos, ką teko užsivilkti, Nijolė Pareigytė-Rukaitienė ir Ingrida Martinkėnaitė laidoje „KK2 Penktadienis“ neslėpė: „Visos Bžesko fantazijos buvo ant mūsų“.

„69 danguje“ apie Bžesko fantazijas:

Geidžiamiausių vaikinų grupe ilgą laiką vadinta „B‘Avarija“ prisiminė tuos laikus, kai be apsaugos negalėdavo prasibrauti pro gerbėjų minias. Renginių vedėjas, dainininkas Juozas Liesis pasakojo, kad nuo gerbėjų tekdavo net slapstytis.

„Mane persekiodavo Klaipėdos senamiestyje. Aš bėgau, nes jų bijojau. Aš einu – jos eina, aš už kampo – jos už kampo, aš bėgu pasislepiu, jos pagauna mane...“

Vis dėlto visi grupės nariai vieningai pritarė, kad daugiausiai dėmesio iš visų susilaukdavo dainininkas Vilius Tarasovas. Jo gerbėjų fanklubas laukdavo namų kieme ir net bendraudavo su tėvais.

Tuo metu kompozitorius Deivydas Zvonkus, prisiminęs savo gerbėjas, kuklinosi.

„Nebuvau aš išvaizdus jaunuolis, tai gal viena kita girta parašydavo.“

Grupių „69 danguje“ ir „B‘Avarija“ akistata, geriausi laikai ir dabartis – penktadienio vakarą 19.30 „KK2 penktadienyje“ per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius