Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Daikčiukai“: Dovilė Filmanavičiūtė parodė neblaivia galva įsigytą žiedą ir įkurtuvėms gautus ragus

Jos juoką ir sąmojį atpažįsta kiekvienas – dešimtojoje videoprojekto „Daikčiukai“ laidoje apsilankė dainininkė, reklamos specialistė Dovilė Filmanavičiūtė-Miss Sheep. Ji pristatė penkis svarbiausius gyvenimo daiktus. Tarp jų sūnaus gimimo apyrankė, pirmosios kojinaitės, draugų įkurtuvių proga padovanoti ragai ir neblaivia galva Kijeve įsigytas žiedas.

„Aš iš prigimties esu didžiulė kaupikė. Mėgstu apsikuisti nereikalingų daiktų krūvose. Bet stengiuosi tai pakeisti ir pradėti gyventi sveikai“, – laidoje „Daikčiukai“, paklausta apie daiktų svarbą gyvenime, kalbėjo D.Filmanavičiūtė.

Daiktus saugo sūnui

Kaip pirmąjį daikčiuką Dovilė pristatė savo sūnaus gimimo apyrankę, kortelę su jo pirmaisiais duomenimis ir režisierės Giedrės Žickytės dovanotas vilnones kojinaites. Visa tai dainininkė laiko saugiai sudėjusi į medvilninį maišelį.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Laidoje „Daikčiukai“ – Dovilė Filmanavičiūtė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Laidoje „Daikčiukai“ – Dovilė Filmanavičiūtė

„Šiuos daikčiukus planuoju saugoti dar daug metų. Tol, kol mūsų sūnus Kristijonas suaugs ir aš galėsiu juoktis iš jo ir jam keršyti. Už tai, kaip jis rodydavo savo charakterį ir neleisdavo man užsiiminėti visokiais daikčiukų rodymais. Dabar jis tai sėkmingai daro už durų. Tai sūnau, čia tau į ateitį“, – sakė D.Filmanavičiūtė.

Draugų įstatyti ragai ir musulmonų maldos kilimėlis

Į 15min studiją Dovilė atsinešė ir skandinaviškus ragus, kuriuos šeima daugiau kaip prieš 9 metus įkurtuvių proga gavo iš draugų Viktorijos ir Roberto. Juokauti mėgstantys draugai tą kartą padovanojo ir musulmonišką maldai skirtą kilimėlį. Dovilė pasakoja, kad jį Viktorija ir Robertas pavogė iš lėktuvo salono.

Daugiau D.Filmanavičiūtės-Miss Sheep daiktų ir jų istorijų – dešimtojoje „Daikčiukų“ laidoje:

VIDEO: „Daikčiukai“: Dovilė Filmanavičiūtė apie draugų įstatytus ragus ir neblaivia galva įsigytą žiedą

„Jeigu ir jūs turite tokių trenktų draugų kaip ir mes, susikoperuokime ir sugalvokime kokią nors bausmę jiems“, – laidoje juokavo dainininkė.

Per tuos metus keistos draugų dovanos Dovilei tapo labai brangios. Nors ir vėluoja, bet ji panašų rinkinį žada artimiausiu metu padovanoti ir jiems.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Laidoje „Daikčiukai“ – Dovilė Filmanavičiūtė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Laidoje „Daikčiukai“ – Dovilė Filmanavičiūtė

„Aš jų atsikratyti negaliu, saugau kaip savo akį. Tai man primena laikus, kai mes gyvenome audringai, ir tai, kaip tos audros nurimo, kai mūsų gyvenimuose atsirado vaikai“, – sako D.Filmanavičiūtė.

Neblaivia galva įsigytas žiedas

„Reiktų jį pavalyti“, – iš kartoninės dėžutės ištraukusi neįprastos formos žiedą sako Dovilė.

Tai ukrainiečių juvelyrų darbas, kurį dainininkė kadaise įsigijo lankydamasi Kijevo madų savaitėje. Pažiūrėjus į jį iš arčiau galima įžiūrėti išskirtinę žiedo formą – sidabrinę medžio šaką su dviem perlais.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Laidoje „Daikčiukai“ – Dovilė Filmanavičiūtė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Laidoje „Daikčiukai“ – Dovilė Filmanavičiūtė

Ne mažiau įdomi nei pats žiedas ir jo įsigijimo istorija – jį Dovilė nusipirko vieno audringo vakarėlio metu.

„Dalyvavau mados savaitės dūzgėse. Ten dizaineriai pristatinėjo savo darbus. Nusipirkau batus, juos iki šiol aviu ir gaunu komplimentų, bei šį žiedą, kurio niekada gyvenime nebuvau užsimovusi“, – įdomų atsitikimą pasakojo dainininkė.

„Aš niekada taip ir nesupratau šio žiedo funkcijos“, – pridūrė ji. Papuošalą Dovilė laiko namų spintelėje, sako, kad jis ten bus tol, kol gims anūkai. Galbūt jiems jo prireiks...

„Jis netelpa nė ant vieno mano piršto, galvojau, galbūt jį reikia nešioti ant mažyčio piršto arba gal anksčiau buvo mada žiedus per pusę piršto nešioti.

Jis yra įrodymas, kad tada Kijeve vakarėlio būta tikrai gero. Tegul atleidžia man valdantieji, tada taip liejosi upės linksmybių, kad aš net neskaičiuodama įsigijau šitą aksesuarą. Bet jūs taip geriau nedarykite“, – naktį Kijevo madų savaitėje prisiminė D.Filmanavičiūtė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius