Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Daikčiukuose“ Monika Linkytė kreipėsi į būsimą vyrą: tikisi, kad į tai atsižvelgs piršdamasis

Antroji videoprojekto „Daikčiukai“ dalyvė – dainininkė Monika Linkytė. Ji pristatydama penkis brangiausius savo daiktus 15min skaitytojams atskleidė niekur nematytas ir negirdėtas savo puses. Apie kokį sužadėtuvių žiedą svajoja Monika ir kodėl vienu svarbiausiu jos gyvenimo palydovu galima vadinti lygintuvą – tai ir dar daugiau antrojoje „Daikčiukų“ laidoje.

Akyli M.Linkytės gerbėjai tikrai spėjo pastebėti, kad dainininkė neabejinga juvelyrikai. 15min videoprojekte „Daikčiukai“ Monika pabrėžė – ji ištikima lietuvių juvelyrų darbų gerbėja.

Vienas brangiausių žiedų M.Linkytei šiuo metu – „Bučinukas“. Jį atlikėja gavo dovanų nuo brolio draugės šeimos, po tuo metu didžiausio jos karjeroje koncerto Trakų salos pilyje.

„Žiūrėdama į žiedą, prisimenu svajonę, kuri kažkada atrodė nereali ir neįmanoma. Tas koncertas įvyko, su manimi koncertavo vienas garsiausių gospelo chorų pasaulyje „London Community Gospel Choir“, – laidoje „Daikčiukai“ kalbėjo Monika.

Valdo Kopūsto / 15min nuotr./Monikos Linkytės daiktai
Valdo Kopūsto / 15min nuotr./Monikos Linkytės daiktai

Būtent svajonės ir yra vienas pagrindinių M.Linkytės gyvenimo variklių: „Kuo tos svajonės didesnės, tuo didesnė laimė užplūsta, kai pavyksta jas įgyvendinti.“

Prieš renkantis žiedą Monikai svarbiausia, kad jo dizainas būtų minimalistinis. Minimalistika leidžia neskaičiuoti žiedų skaičiaus ant rankų – jų pas atlikėją galiu rasti beveik ant kiekvieno piršto.

Žieduose mėgstu minimalizmą, tad tikiu, kad ir mano vyras mane pažins pakankamai, kad tai suprastų

„Daikčiukuose“ su atlikėja kalbant apie žiedus kalba neatsitiktinai pasisuka link sužadėtuvių ir vestuvių. Monika neslepia – šiuo metu šios temos jos draugų rate kaip niekad aktualios. Vis daugiau ir daugiau draugių kuria šeimas.

Daugiau M.Linkytės daiktų ir jų istorijų – antrojoje„Daikčiukų“ laidoje:

VIDEO: „Daikčiukai“: apie kokį sužadėtuvių žiedą svajoja Monika Linkytė ir kokias mintis slepia?

„Žieduose mėgstu minimalizmą, tad tikiu, kad ir mano vyras mane pažins pakankamai, kad tai suprastų. Man nesvarbu, ar žiedas bus su briliantu, ar iš kamštuko padarytas. Esmė pačiame įvykyje ir santykyje su žmogumi. Jeigu žiūri mano būsimas vyras, tegul žinosi“, – juokaudama 15min videoprojekte „Daikčiukai“ kalbėjo M.Linkytė.

Paklausta, kaip dažnai galvoja apie sužadėtuvių žiedą, Monika išliko šmaikšti: „Apie jį galvoju kiekvieną dieną tarp penktos ir šeštos valandos, ne apie žmogų, o apie sužadėtuvių žiedą.“

Per Kalėdas padovanotas garinis lygintuvas tapo neatsiejamu palydovu

Dar vienas daiktas, be kurio savo kasdienybės neįsivaizduoja Monika – garinis lygintuvas. Jį atlikėja dovanų gavo prieš ketverius metus per Kalėdas. Tiesa, meilę šiam daiktui M.Linkytę pajuto ne iš karto – pirmiausia sekė nepasitenkinimas.

Tai buvo 130-as daiktas, kurio man reikėjo

„Tais metais manęs tėvai labai daug klausinėjo, ko aš norėčiau dovanų. Nežinojau, tad nieko jiems neįvardijau. Išaušo gražus Kalėdų rytas, mes turime tradiciją atsikelti aštuntą valandą ir su pižamomis susėsti prie Kalėdų eglutės apžiūrėti dovanas“, – apie kalėdinę tradiciją „Daikčiukuose“ pasakojo M.Linkytė.

Valdo Kopūsto / 15min nuotr./Monikos Linkytės daiktai
Valdo Kopūsto / 15min nuotr./Monikos Linkytės daiktai

Išpakavusi dovanas negalėjo patikėti tuo, ką ten rado.

„Atidarau išpakuotą dėžę, o ten – lygintuvas. Brolis gavo knygų, naują telefoną, o aš – lygintuvą! Tėvų klausiu, kaip jūs sugalvojote man padovanoti lygintuvą? Nė karto nebuvau užsiminusi, kad jis man reikalingas, tai buvo 130-as daiktas, kurio man reikėjo“, – prisiminė dainininkė.

Vienintelė dovana, kuria tuomet džiaugėsi Monika – tėvų padovanota šventinė žvakė. Savo klaidą jie norėjo ištaisyti, tačiau čia atlikėjos laukė dar vienas siurprizas.

„Grįžus iš kalėdinio koncerto tėvai man sako, kad Kalėdų senelis pas mane atėjo antrą kartą. Aš apsidžiaugiau, pradėjau pakuoti dovaną ir žiūriu, kad ten antras lygintuvas, tik dabar jau paprastas“, – „Daikčiukuose“ pasakojo M.Linkytė.

Valdo Kopūsto / 15min nuotr./Monikos Linkytės daiktai
Valdo Kopūsto / 15min nuotr./Monikos Linkytės daiktai

Tačiau Monika sako, kad visa tai nebuvo pokštas, tėvai paprasčiausiai norėjo pasirūpinti savo dukra. Po tų metų Kalėdų atlikėjos šeimoje atsirado ir pokštas – kalbėdami apie kalėdines dovanas tėvai visuomet juokauja, kad Monikai padovanos keptuvių komplektą.

Bėgant laikui Monika suprato, kad tėvų dovanoti lygintuvai – labai praktiška dovana. Garinis lygintuvas ištikimiausias atlikėjos palydovas visuose koncertuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius