Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Dainuok su manim“ finalas: dėl žiūrovų simpatijų ir pagrindinio prizo susirungs keturi duetai

Ateinantį šeštadienį nuskambės finalinis muzikinio duetų konkurso „Dainuok su manim“ akordas. Dėl pagrindinio prizo – investicijos į kūrybą – susikaus keturi duetai, o laimėtoją tiesioginiu balsavimu nulems televizijos žiūrovai.
„Dainuok su manim“
Jurgita Jurkutė-Širvaitė ir Vidas Bareikis / D.Umbraso (LRT) nuotr.

Finale pasirodys ir dėl pergalės kovos Liepa Norkevičienė ir Radvilė Galminaitė, Jurgis Brūzga ir Milėja Stankevičiūtė, „Baltos varnos" ir Rusnė Savickaitė bei prie projekto jam įsibėgėjus prisijungę KaYra ir Teodoras Lipčius.

Duetai dėl žiūrovų balsų kovos atlikdami dvi dainas. Pirmajame etape skambės dalyvių specialiai finalui paruošti nauji kūriniai, o antrajame – duetų nuomone stipriausias ir geriausiai juos atspindintis projekte jau skambėjęs kūrinys.

D.Umbraso (LRT) nuotr./„Dainuok su manim“
D.Umbraso (LRT) nuotr./„Dainuok su manim“

Stipriausias kortas išsitraukę duetai sulauks ne vieno palaikančio komisijos žodžio. „Grįžo Liepa ir Radvilė į tikrąjį savo pavidalą, kur energijos labai daug. Supranti, kad tik du žmonės scenoje – be šimto akrobatų, batutų ir fejerverkų, bet tie fejerverkai ir batutai matosi, kai jūs ateinat į sceną", – komplimentų duetui negailės Inga Jankauskaitė.

Po jautraus KaYros ir Teodoro pasirodymo emocijų neslėps Ramūnas Zilnys. „Yra toks pasakymas: ne, neašaroju, tik pjaustau svogūnus. Čia yra tas momentas. Ir dar momentas „atėjau – pamačiau – nugalėjau." Tai buvo labai gražu ir miela", – sakys jis.

Vasarišką džiaugsmą į sceną atneš ir „Baltos varnos" su Rusne. „Nuo pirmųjų laidų iki dabar – jūsų ypatingumas neišnyko, jūs esate jūs, kiekvienas pasirodymas mums neša be galo daug šilumos", – sakys praėjusio „Dainuok su manim" sezono nugalėtoja, vaikų komisijos narė Vakarė Jarmalavičiūtė.

Milėja ir Jurgis Brūzga po pasirodymo sulauks neregėto vieno komisijos narių, finalinėje laidoje jau turinčių tik patariamąjį žodį, palaikymo: „Sergu už jus, už jūsų įdėtą darbą, už visą kelionę projekto metu. Noriu savo vardu paraginti žiūrovus įvertinti šitą įdėtą darbą ir triūsą. Šiam projektui labai pasisekė, kad jūs čia buvot."

Muzikinio duetų konkurso „Dainuok su manim" finalas bus rodomas šeštadienio vakarą. Šou laimėtojus nulems tiesioginis žiūrovų balsavimas, suaugusiųjų ir vaikų komisijos – Inga Jankauskaitė, Dovilė Filmanavičiūtė, Ramūnas Zilnys, Vakarė Jarmalavičiūtė, Ąžuolas Račinskas ir Kristupas Kerulis – turės tik patariamąjį balsą. Laidos vedėjai – Jurgita Jurkutė-Širvaitė ir Vidas Bareikis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius