-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Deimantė Guobytė tėtį ir brolius išsivežė atostogų už Atlanto: „Nuo mažens svajojau lepinti šeimą“

Atšokusi vestuves, kupina įspūdžių po medaus mėnesio, modelis Deimantė Guobytė nutarė dėmesio skirti ir savo šeimai. Pasikvietusi tėtį ir du brolius, mergina juos išsivežė už Atlanto – padovanojo kelionę į Majamį, šalia esančius kurortinius miestelius ir į žavingąją Kubą.
Deimantė Guobytė su šeima
Deimantė Guobytė su šeima / Asmeninio albumo nuotr.

Ši vasara Deimantės Guobytės gyvenime buvo gana įtempta – vestuvių planavimas, liepos pabaigoje – didžiulė veganiška puota, o rugsėjį – ir medaus mėnuo Bahamose, kuriose ji visada svajojo paplaukioti... su kiaulėmis.

Po pasakiškų pastarųjų mėnesių galiausiai atėjo laikas grįžti į darbus. Deimantės laukė mėnuo Majamyje, todėl ta proga ji sumanė kartu į kompaniją pasikviesti tėtį ir brolius.

„Mano santykiai su šeima yra labai geri. Nors tėvai ir išsiskyrę jau daug metų, jie puikiai sutaria, kas man ir yra svarbiausia. Bendraujame kasdien, kad ir kur bebūčiau.

Nuo mažens svajojau užsidirbti pinigų ir lepinti šeimą įvairiomis dovanomis. Norėjau viską atiduoti jiems, nes jie mane užaugino, mylėjo ir rūpinosi. Nuo 15 metų pradėjau keliauti su modeliais, tėtis mane lydėdavo. Abu tėvai manimi tikėjo ir stengėsi, todėl užaugusi noriu su jais dalintis savo pasiekimais“, – 15min pasakojo Deimantė Guobytė.

Kadangi tėtis ir broliai dar nėra buvę JAV, Deimantė padovanojo jiems galimybę čia paatostogauti. Kartu sudėlioję kelionių planą, jie išvyko 8 dienoms.

„Aš kaip tik turėjau skristi mėnesiui dirbti Majamyje. Tai ta proga apsilankėme dar ir netoliese esančiuose Ki Largo, Islamorados ir Ki Vesto miesteliuose. Nuskridome ir į Kubą, čia pati lankiausi pirmą kartą“, – kalbėjo ji.

Pasak modelio, Majamis jai visuomet sukelia pačias geriausias emocijas. Čia niekada nesibaigia vasara, žavūs paplūdimiai, daugybė kultūrinių renginių. O be to, žiemos metu čia vyksta daug fotosesijų, tad vienu šūviu ji nušovė du zuikius – atvyko ir pailsėti, ir padirbti.

„Pirmas dvi dienas Majamyje laiką leidome paplūdimyje bei mieste, aplankėme meno galerijas, taip pat Wynwood rajoną, kuris garsėja gatvės menu. Kitas dienas keliavome automobiliu į Floridos pietus, į kurortinius miestelius Ki Vestą, Ki Largo ir Islamoradą, kurie garsėja vandens pramogomis“, – vardino ji.

Asmeninio albumo nuotr./Deimantė Guobytė su tėčiu
Asmeninio albumo nuotr./Deimantė Guobytė su tėčiu
Asmeninio albumo nuotr./Deimantė Guobytė su šeima
Asmeninio albumo nuotr./Deimantė Guobytė su šeima

Čia jie laivu išplaukė į vandenyną, kur galėjo ne tik pamatyti delfinus, bet ir su jais panardyti.

„Per šią kelionę sužinojome, kad laisvėje delfinai gyvena 50–65 metus, o uždaryti jūrų muziejuje – iki 35 metų. Čia sužinojome, kokie jie protingi. Gidas pasakojo istoriją, kaip delfinai nuo mirties apsaugojo iš laivo iškritusią moterį. Įsivaizduokite, jie tą moterį išlaikė vandens paviršiuje net 2 dienas, neleisdami jai paskęsti, jai plukdė net žuvies valgyti, gynė nuo ryklių, leisdami įvairius garsus ir judesius atkreipė žvejų laivo dėmesį, ir taip ta moteris buvo atrasta ir išgelbėta“, – susižavėjimo neslėpė ji.

Asmeninio albumo nuotr./Deimantės Guobytės įspūdžiai iš kelionės
Asmeninio albumo nuotr./Deimantės Guobytės įspūdžiai iš kelionės

O likusioms dienoms šeima skrido į Kubą, kur apsilankė tik Havanoje, nes į kitus kurortinius miestelius nusigauti laiko nebūtų pakakę.

„Čia gatvės, pastatai seni ir apleisti, įspūdis lyg ši šalis įstrigusi praėjusiame amžiuje. Maisto prekių bei vaistinių lentynų asortimentas labai ribotas. Havanos paplūdimiuose, kaip ir gatvėse, trūksta švaros, čia apstu benamių gyvūnų, keliuose galima išvysti ne tik daugybę Sovietų Sąjungos gamintų automobilių ir sunkvežimių, bet ir spalvingų, senų amerikietiškų automobilių, kuriuos Kubos žmonės labai prižiūri, naudoja turistiniais tikslais“, – įspūdžiais dalijosi modelis.

Asmeninio albumo nuotr./Deimantė Guobytė su šeima
Asmeninio albumo nuotr./Deimantė Guobytė su šeima

Kadangi Deimantės tėtis domisi istorija, kolekcionuoja antikvarinius automobilius ir motociklus, jis prisiminė savo vaikystę sovietmečiu – anot jos, tėtis buvo puikus gidas.

Asmeninio albumo nuotr./Deimantė Guobytė su broliais
Asmeninio albumo nuotr./Deimantė Guobytė su broliais

Šeimynai kelionė paliko gilių įspūdžių ir privertė susimąstyti.

„Pamatėme dvi visiškai skirtingai gyvenančias šalis, dar labiau įvertinome tai, kaip gyvename šiandien. Pirmą dieną Kuboje buvome šiek tiek sutrikę dėl to, kur patekome, bet kitas dienas ji pradėjo mums patikti“, – 15min pasakojo Deimantė Guobytė.

Žiūrėkite galeriją:

TAIP PAT SKAITYKITE: D.Guobytės medaus mėnuo Bahamose: maudynės su kiaulėmis, beprotiškos kainos ir pažintis su K.Durantu

TAIP PAT SKAITYKITE: Modelio Deimantės Guobytės vestuvės: po kuklios šventės Klaipėdoje – veganiška puota Trakuose

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius