Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Gintarė Karaliūnaitė gyvenimo įvykius įamžina tatuiruotėmis: per du mėnesius – penki piešiniai

Gintarė Karaliūnaitė (40) reikšmingus savo gyvenimo įvykius nusprendė įamžinti tatuiruotėmis – jau rugsėjį, po dviejų mėnesių darbo su tatuiruočių meistru, ji džiaugsis iš viso net penkiais amžinais piešiniais ant kūno.
Gintarė Karaliūnaitė pasidarė tatuiruotę
Gintarė Karaliūnaitė pasidarė tatuiruotę / Ingridos Taparauskaitės ir asmeninio albumo nuotr.

„Iš pradžių norėjau pataisyti savo senas, spalvotas, išblukusias tatuiruotes. Bet tada atėjo noras pasidaryti ir naujų. Čia turbūt visiems taip atsitinka, po vieno piešinio užsikabini“, – 15min juokėsi Gintarė Karaliūnaitė.

Tatuiruočių meistro Gintarė ieškojo net dvejus metus. Klausinėjo pažįstamų, klausėsi rekomendacijų ir pagaliau atrado tą, kuris sutiko uždengti senus piešinius ir iš jų padaryti visiškai naujus kūrinius: „Norėjau, kad ant kūno būtų išraiškingi meno kūriniai, atitinkantys mano asmenybę, o ne tik kažkokie simboliai.“

Pačią pirmąją tatuiruotę Gintarė Karaliūnaitė prieš daug metų pasidarė ant pilvo. Tačiau, kas ten buvo nupiešta, neatskleidė: „Neišduosiu, tai buvo juokinga ir gėdinga jaunystės klaida. Bet ji nesimatydavo, net ir maudymosi kostiumėlis visada uždengdavo“, – juokėsi atlikėja.

„Makso tatuiruočių studija“ šią tatuiruotę pakeis į gėles, kurių bus labai gražus raštas. Ant mano pilvo matosi ir Cezario pjūvis, ir likusios nėštumo žymės, todėl savotiškai įamžinsiu du išnešiotus vaikus“, – pasakojo ji.

Dar vienas piešinys, kurį atlikėja norėjo pakeisti – nugaros apačioje esantis drugelis.

„Drugeliai jau seniai išėjo iš mados... Su meistru nusprendėme, kad jis reinkarnuosis, tad išėjo man labai artima reikšmė. Tas senasis drugelis iš kokono virto į grožį, išėjo meniškas piešinys“, – pasakojo ji.

Kita tatuiruotė – ant dainininkės peties. „Jau greitu metu atgausiu savo mergautinę pavardę (po vestuvių Gintarės pavardė buvo Canuel, – red.), tai įamžinau karūnos piešiniu. Ir daugiau pavardės niekada nebekeisiu, kad jau taip nesiseka...“ – sakė ji.

TAIP PAT SKAITYKITE: Gintarė Karaliūnaitė besibaigiant skyrybų procesui: „Jis vis dar grasina“

Beje, kaip pasakoja pati Gintarė, šią vasarą ji vėl pagaliau paėmė mikrofoną į rankas ir nusprendė grįžti į sceną. Ta proga viena iš tatuiruočių – mažas mikrofonas ant dešinės rankos.

Gretos Skaraitienės / 15min nuotr./Gintarė Karaliūnaitė
Gretos Skaraitienės / 15min nuotr./Gintarė Karaliūnaitė

„Dabar turiu ir trenerį, kuris atvyksta į namus su manimi dirbti. Bandau save suimti į rankas, nežinau, kiek turėsiu kantrybės ir ryžto. Bet Holivudui ruošiuosi, – juokavo Gintarė. – Nusprendžiau grįžti į sceną, todėl tam reikia pasiruošti.“

Gintarė taip pat pasipuošė širdies tatuiruote ant kojos, prie kulno. Tačiau jos prasmės nepanoro atskleisti, nes, pasak atlikėjos, tai labai asmeniška.

„Instagram“ nuotr./Gintarės Karaliūnaitės tatuiruotė
„Instagram“ nuotr./Gintarės Karaliūnaitės tatuiruotė

„Iš tikrųjų darytis tatuiruotes visai neskaudėjo, aš esu pakanti skausmui. Skaudėjo tik nugaros apačioje, ten skausmingesnė vieta, todėl drugelį darėme iš lėto“, – kalbėjo ji.

Nors atlikėja pripažįsta, kad tatuiruočių norisi dar ir dar, daugiau jų tikisi nebesidaryti.

„Čia yra penkta ir paskutinė. Jau užtenka. Reikia išlaikyti sveiką protą“, – 15min šypsodamasi kalbėjo Gintarė Karaliūnaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje