Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Į Londoną emigruojanti Saulenė Chlevickaitė surengė atsisveikinimo fotosesiją: „Pasiilgsiu gamtos“

Jau visai netrukus Saulenė Chlevickaitė su vyru Jonu Survila emigruos į Londoną. Likus kelioms savaitėms iki naujojo gyvenimo etapo pradžios, dainininkė įsiamžino fotosesijoje, kurioje ji nekantrauja krautis lagaminų, bet kartu ir sunkiai atsisveikina su mylimiausiomis Lietuvos vietomis.
Saulenė Chlevickaitė
Saulenė Chlevickaitė / Eglės Laurinavičės nuotr.

Kad Londone turėtų ką prisiminti, Saulenė Chlevickaitė su bičiulėmis fotografe Egle Laurinaviče ir stiliste Erika Buivydaite spontaniškai sumanė surengti fotosesiją.

„Tai – savotiška atsisveikinimo su Lietuva fotosesija, todėl būtinai norėjau panaudoti lagaminą. Kartu į kompaniją dar pasiėmėme mano su vyru augintinį vėžlį Gagą, su kuriuo galbūt drauge keliausime į Angliją, ir tiesiog važinėjomės po Lietuvą, ieškodamos gražių vietų. Taip pat apsilankėme man brangiuose Trakuose. Dažnai čia važiuoju pailsėti, pabūti prie ežero“, – 15min pasakojo Saulenė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Saulenė Chlevickaitė emigruoja – Londone sieks dainininkės karjeros: „Lietuvoje viskas išbandyta“

Eglės Laurinavičės nuotr./Saulenė Chlevickaitė
Eglės Laurinavičės nuotr./Saulenė Chlevickaitė

Saulenei norėjosi įamžinti tikrą lietuvišką dvasią – užmiesčio ramybę, gamtos grožį ir laisvę. „Tai yra dalykai, kurių Anglijoje nebus, nebebus tiek daug gamtos ir ramumos, o tik dideli, pilni žmonių miestai. Visi, kurie išvažiuoja gyventi į Londoną, pabrėžia, kad Lietuvoje taip gera, taip ramu, čia gali ilsėtis. O Londone esantys vietinių srautai labai vargina. Aišku, aš jiems esu pasiruošusi ir to noriu, bet vis dėlto suprantu, kad gamtos pasiilgsiu“, – šypsojosi atlikėja.

Pasak S.Chlevickaitės, fotosesijos metu apėmė ir kiek nostalgiškos mintys – juk čia, Lietuvoje, viskas tiesiog ranka pasiekiama, kai mieste pasidaro per ankšta, sėdi į automobilį ir per 30 minučių gali atsidurti vidury miško, tyloje.

„O be to, fotografavomės susitarusios draugiškai, tai nebuvo koks užsakymas. Fotografė ir stilistė yra mano draugės. Londone taip paprastai fotosesijos nesurengsiu“, – juokėsi ji.

Eglės Laurinavičės nuotr./Saulenė Chlevickaitė
Eglės Laurinavičės nuotr./Saulenė Chlevickaitė

Kadangi toji išvykimo diena jau už keleto savaičių – darosi vis sunkiau palikti artimuosius, tačiau kartu Saulenė vis labiau nekantrauja patirti naujų nuotykių.

„Šiai kelionei ruošiausi labai ilgai, tad esu nusiteikusi važiuoti. Aišku, fotosesijoje vėl prisiminiau, kokia Lietuva yra nuostabi, bet važiuoti vis tiek noriu“, – kalbėjo S.Chlevickaitė.

Dainininkės karjeros Anglijoje planuojanti siekti atlikėja jau pasidarė namų darbus ir žino, nuo ko pradės vos ten nuvykusi. „Jau turiu nuostabią vokalo mokytoją. Kai susipažinau su jos darbais, supratau, kad būsiu gerose rankose. Taip pat užsiregistravau įvairiose agentūrose, kurios ieško filmams aktorių. Žodžiu, mini takelis jau pradėtas minti“, – 15min pasakojo Saulenė Chlevickaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius