-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

I.Stasiulevičiūtės eurovizinę suknelę dėvėjo ir kita žinoma moteris: pastebėjote?

Šeštadienio vakarą įvyko ilgai lauktas „Eurovizijos“ atrankų finalas, kurio pabaigoje paaiškėjo, kad į Turiną šiemet keliauja Monika Liu su daina „Sentimentai“. Tačiau patys akyliausi atkreipė dėmesį ne tik į gražius skambesius, bet ir kiek kitokią detalę – vedėjos Ievos Stasiulevičiūtės suknelę. Pasirodo, šį įvaizdį jau buvo galima pamatyti ant M.A.M.A muzikos apdovanojimų raudonojo kilimo.
Giedrius Masalskis ir Ieva Stasiulevičiūtė, Milita Daikerytė
Giedrius Masalskis ir Ieva Stasiulevičiūtė, Milita Daikerytė / LRT ir 15min nuotr.

Kartais net nesusimąstome, kad ne tik skambanti muzika, bet ir atlikėjo apranga gali patraukti dėmesį. Tik šįkart į žiūrovų akiratį pateko ne dalyviai, o jau ne vieną atrankų laidą vedusi Ieva Stasiulevičiūtė. Atrodytų, kad nieko įprasto kaip ir neįvyko – ji pristatinėjo pasirodymus, juokavo ir kaip visada demonstravo neįtikėtinai plačią šypseną.

Tačiau jos juoda suknelė tapo vakaro dilema – ar ją dėvėjo ir kita žinoma Lietuvos moteris?

Ogi, pasirodo, ją dėvėjo ir taip pat puikiai su ja pasirodė vizažistė Milita Daikerytė. Moteris su kiek blizgia ilga suknele atvyko į prieš kelias savaites vykusį M.A.M.A muzikos apdovanojimų raudonąjį kilimą.

Panašu, kad tiek Ieva, tiek Milita nusprendė pasitikėti mados namais „Más 924“ ir būtent iš čia įsigyti tokią pačią suknelę. O ir įvaizdžių skirtumai vos įžiūrimi.

Štai vizažistė ant M.A.M.A raudonojo kilimo žengė su itin švelniu makiažu, dūminiais šešėliais ir į nuleistą kasą surištais plaukais. Juk atrodo klasiška – ar ne tiesa?

Teodoras Biliūnas/BNS/Militos Daikerytės įvaizdis ant M.A.M.A muzikos apdovanojimų raudonojo kilimo
Teodoras Biliūnas/BNS/Militos Daikerytės įvaizdis ant M.A.M.A muzikos apdovanojimų raudonojo kilimo

Nepriekaištingas įvaizdis buvo ir laidos vedėjos Ievos. Nors suknelė tokia pati, tačiau kitaip padirbėta su makiažu – jis šįkart buvo ryškesnis, o ant rankos buvo galima pamatyti ir žvilgančią apyrankę.

Edvardo Blaževič | LRT nuotr./Giedrius Masalskis ir Ieva Stasiulevičiūtė
Edvardo Blaževič | LRT nuotr./Giedrius Masalskis ir Ieva Stasiulevičiūtė

15min primena, kad „Pabandom iš naujo!“ finale žiūrovai išvydo aštuonis pasirodymus. Dėl garbės atstovauti Lietuvai didžiojoje „Eurovizijoje“ kovojo Monika Liu, Augustė Vedrickaitė, Rūta Loop, Ieva Zasimauskaitė, „Queens of Roses“, Justė Kraujelytė, Gebrasy ir Lolita Zero.

Ir panašu, kad Monika Liu išgirdo ne tik komisijos nariai, bet ir žiūrovai. Ji iš viso surinko 23 604 balsus, o po jos antra sekusi Lolita Zero 20929, trečia likusi Augustė Vedrickaitė 4147 balsus.

Iškart po laimėjimo Monika Liu nurūko į spaudos konferenciją, kur ją kalbino „Eurovizijos“ atrankų vedėjas Richardas Jonaitis. Atlikėja neslėpė, kad jaučiasi šokiruota.

Edvardo Blaževič | LRT nuotr./Monika Liu
Edvardo Blaževič | LRT nuotr./Monika Liu

„Aš nelabai susigaudau. Man šokas. Esu pasakojusi, kad kažkada seniai patekau į didelę avariją ir po jos juokiausi. Tai ir dabar taip jaučiuosi – esu lengvam šoke. Kaip ir mano dainos personažas“, – šviežutėlėmis nuotaikomis dalijosi ji.

Atlikėja nepraleido progos padėkoti ir ją palaikiusiems žiūrovams. Juk jei ne jie, šiais metais į Turiną ji nevyktų. Be to, Monika priminė ir savo smuiko pamokas, dalyvavimą „Dainų dainelėje“ ir metus emigracijoje.

„Dešimt metų gyvenau Amerikoje ir Anglijoje, dirbau muzikinėje industrijoje ir supratau, kad jiems aš, dainuojanti kaip amerikietė, neįdomi. Žmonės vertina autentiką, originalumą“, – LRT spaudos konferencijos metu kalbėjo Monika Liu ir pridūrė, kad ir jos šeimoje būtą garsių dainininkų – tai teta Stasė Laurinaitytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius