Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Indrė Burlinskaitė pavasario proga pasidalijo veiksmingais sporto pratimais

Artėjant šiltajam metų sezonui daugelis pasvajoja apie dailesnes kūno linijas. Tiesa, svajoti neužtenka, tad kalendorinio pavasario proga asmeninė sporto trenerė Indrė Burlinskaitė siūlo išbandyti nesudėtingus, bet veiksmingus pratimus.
Indrė Burlinskaitė
Indrė Burlinskaitė / Asmeninio albumo nuotr.

15min kalbinta I.Burlinskaitė sakė, kad norint atlikti šiuos pratimus, nebūtina eiti į sporto salę – juos be papildomo vargo galite išmėginti ir namuose.

„Pradedant sportuoti namuose reikia turėti du svarbiausius dalykus: didelį norą ir treniruočių planą. Jokia speciali įranga nėra būtina, pratimus galima atlikti tiek savo kūno svoriu, tiek ir naudojant svarmenis“, – 15min skaitytojams patarė Indrė.

Indrės Burlinskaitės pratimus rasite žemiau:

VIDEO: Indrės Burlinskaitės sporto pratimai
VIDEO: Indrės Burlinskaitės sporto pratimai

Vis dėlto I.Burlinskaitė teigia, kad sportas neduos trokštamų rezultatų, jei jo nesuderinsite su mityba. Indrė rekomenduoja valgyti visavertį maistą, taip pat nepamiršti daryti pertraukų tarp valgymų.

„Iš moterų lūpų esu girdėjusi nusivylimų: „Sportuoju, o svoris auga“. Fizinė veikla gerina medžiagų apykaitą, to pasekoje – didėja apetitas. Nežinodama, kaip taisyklingai maitintis, moteris suvartoja per didelį kalorijų skaičių, todėl jai gali augti nepageidaujamas svoris. Jeigu sportuodami tiek vyrai, tiek moterys vadovautųsi mitybos planais – rezultatai būtų kelis kartus greitesni ir geresni.

Rekomenduojame valgyti visavertį ir subalansuotą maistą, daryti pertraukas tarp valgymų, neužkandžiauti, gauti reikiamą kiekį baltymų, riebalų ir angliavandenių, vesti savo mitybos dienoraštį, vengti skystų kalorijų, tokių kaip „latte“ kava, sultys, gaivieji gėrimai, alkoholis, vengti cukraus, druskos bei gerti daugiau vandens“, – patarimais dalijosi I.Burlinskaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius