Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdoje į paskutinę kelionę išlydėtas Eugenijus Ostapenko: laidotuvėse – šeimos nariai ir bičiuliai

Šeštadienį palaidotas trečiadienį netikėtai miręs dainininkas Eugenijus Ostapenko. Paskutinį kartą atsisveikinti su juo ir palydėti į amžino atilsio kelionę atvyko šeimos nariai bei artimiausi bičiuliai.
Eugenijaus Ostapenko laidotuvių akimirka
Eugenijaus Ospatenko laidotuvės / Jurgitos Andriejauskaitės nuotr.

Šeštadienį į Klaipėdoje esančią Šv. Juozapo Darbininko bažnyčios didžiąją salę paskutinį kartą prisiminti Eugenijaus Ostapenko rinkosi jo šeima ir bičiuliai. Laidotuvėse dalyvavo apie 150 žmonių.

Atlikėjas šiek tiek po 14 val. amžino poilsio atgulė Klaipėdos rajono savivaldybėje esančių Lėbartų kapinėse.

Jo laidotuvių apeigos vyko pagal sentikių tikėjimą. Šalia jo rankos buvo matyti auksinis mikrofonas, o mažąjį pirštą puošė žiedas.

Eugenijaus Ostapenko laidotuvės – galerijoje:

Palydėti į paskutinę kelionę atėję Eugenijaus bičiuliai apie jį atsiliepė gražiais žodžiais, prisiminė, jog jis buvo jaunas, gražus ir linksmas.

Išnešant karstą Eugenijus buvo paskutinį kartą palydėtas garsiais plojimais.

Akimirkos iš Eugenijaus Ostapenko laidotuvių – vaizdo įraše:

VIDEO: Eugenijus Ostapenko išlydėtas į amžino poilsio vietą

Atsisveikinti su atlikėju visi norintys galėjo nuo penktadinienio pietų. Iš pradžių i šarvojimo salę rinkosi žinomo vyro šeimos nariai, vėliau atvyko jo artimiausi bičiuliai ir gerbėjai. Be to, į salę skambant dainai „Dviratukas“ atėjusi Eugenijaus Ostapenko gerbėja šalia karsto paliko dviratį.

Šarvojimo salėje skambėjo ryškiausios atlikėjo dainos. Kaip pasakojo jo mama, E.Ostapenko iš viso išleido 4 muzikinius albumus.

„Ateikite visi atsisveikinti, vietos užteks visiems. Jei bijot koronaviruso – salė labai didelė, galėsite laikytis atstumo“, – penktadienį skelbė Eugenijaus mama.

Apie 44-erių sulaukusio E.Ostapenko mirtį buvo pranešta balandžio 14 d. Kaip patikino atlikėjo mama, jis iškeliavo 5.30 val. ryto nuo širdies nepakankamumo.

15min šią žinią patvirtino ir Eugenijaus Ostapenko kolega Aidas Manikas.

„Jo sesuo paskelbė šią žinią, ja taip pat pasidalijo ir mama. Aš galiu tik pasakyti, kad pažinojau jo mamą. Kai paskaičiau feisbuke žinutę, kad jis mirė, 8 val. ryto paskambinau Eugenijaus mamai, kuri man patvirtino, kad jo nebėra. Man jo labai gaila kaip kolegos ir talentingo žmogaus“, – sakė A.Manikas.

Šiltais žodžiais apie bičiulį atsiliepė ir Vitalija Katunskytė. Ji teigė, kad Eugenijus buvo labai talentingas, kūrybingas, parašė daug tekstų ir melodijų.

„Noriu pareikšti didelę užuojautą mamai ir sesei, o jo tėtis, kiek žinau, jau išėjęs anapilin. Man tikrai labai gaila Eugenijaus“, – 15min sakė V.Katunskytė.

Vitalija prisiminė, kad su Eugenijumi paskutinį kartą matėsi rugpjūtį vykusiame „PravalFeste“. Tuomet gerdami kavą prisiminė jaunystę, kalbėjosi apie sveikatą.

„Pamenu, susitikę apsikabinome, kalbėjome, kad visi senstame, bet juokavome, kad dar ne laikas pasiduoti. Labai gaila, kad taip nutiko“, – kalbėjo Vitalija.

15min primena, kad Eugenijų Ostapenko Lietuvoje išgarsino ne tik „Dviratukas“ ir kitos jo dainos, bet ir skandalai, kurie, atrodė, nuolat persekiojo dainininką.

Vyras neslėpė mėgęs audringai pasilinksminti, savo asmenines dramas, įskaitant meilės reikalus, aiškindavosi viešai, buvo įtariamas gydytojo sumušimu, pats ne kartą ieškojo teisybės teismuose.

TAIP PAT SKAITYKITE: Eugenijaus Ostapenko bičiulė Vitalija Katunskytė: „Jis buvo labai talentingas ir kūrybingas žmogus“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius