Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti

Kristina Ivanova: „Jei ne buvęs sužadėtinis, nebūčiau susipažinusi su savo dabartine meile“

Kartais ieškodami meilės žvelgiame į tolimą horizontą ir nematome to, kas yra visai čia pat. Būtent taip nutiko ir grožio namų „Kristina“ vadovei, grupės „Kristal“ lyderei, Kristinai Ivanovai. Prieš kelerius metus pergyvenusi itin sunkias skyrybas, moteris jau pusmetį džiaugiasi nauja meile ir vis dažniau pagalvoja apie vaikus.
Kristina Ivanova su draugu Andriumi
Kristina Ivanova su draugu Andriumi / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

„2016-ieji buvo kertiniai metai mano gyvenime. Pasikeitė viskas. Viską pradėjau nuo nulio. Keitėsi mano vidiniai statusai, viskas keitėsi ir mano grožio salone“, – laidoje „Raudonas kilimas“ prisipažino Kristina.

Pasak jos, sunkiausia jai buvo po 7 metų draugystės pergyventi skyrybas su sužadėtiniu, režisieriumi Aleksandru Broku.

„Dabar apie skyrybas su Aleksandru galiu ramiai kalbėti, nes pati turiu antrą pusę, esu mylima ir mylinti. Manau, kad mums abiem tos skyrybos išėjo į naudą. Bet tuo metu buvo labai sudėtinga, nes viską reikėjo pradėti nuo nulio, kai buvai viską suplanavęs kitaip. Mes buvome susižadėję, jau buvo žinoma ir vestuvių data. Bet dabar aš sakau, kad taip ir turėjo nutikti. Dieve, ačiū tau, kad taip atsitiko“, – atvirai TV3 laidoje kalbėjo ji.

Anot Kristinos, Aleksandras Brokas apie skyrybas turbūt sakytų beveik tą patį. „Jis sukūrė šeimą, turi nuostabią žmoną, vaikelį. Viskas per nepilnus dvejus metus taip išsirutuliojo. Mums buvo lemta nueiti tam tikrą gyvenimo atkarpą, labai ilgą atkarpą – kiti ir santuokoje 7 metų nepragyvena ir išsiskiria. Aš manau, kad tai irgi buvo santuoka, tik neoficiali“, – kalbėjo atlikėja.

TAIP PAT SKAITYKITE: Po metų draugystės susituokė režisierius Aleksandras Brokas ir Gretė Smičiūtė: „Buvo ideali diena“

Galiausiai ir Kristinos gyvenime po skaudžių skyrybų atėjo šviesus periodas. Jos kelyje atsirado verslininkas Andrius Mickus, kuris, tiesa, jau seniai buvo jos gyvenime, tačiau vizažo meistrė tik neseniai ėmė žvelgti kitomis akimis.

„Tai yra žmogus, kuris labai daug metų buvo šalia manęs. Jis visada buvo greta. Kai pradėjome šnekėti, kur jis gyveno, kur tuo metu aš buvau, buvo labai įdomu, nes Andrius visada mane lydėjo. Jei ne mano buvusi antra pusė, aš turbūt nebūčiau susipažinusi su dabartiniu savo žmogumi“, – TV3 laidoje prisipažino K.Ivanova.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Kristina Ivanova su mylimuoju Andriumi
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Kristina Ivanova su mylimuoju Andriumi

Šiuo metu Kristina sako tiesiog skraidžioja padebesiais – jos gyvenime vėl viskas ramu, gera ir šilta.

„Su Andriumi viskas vyksta labai greitai. Mes esame kartu tik pusę metų, o mums jau atrodo, kad kokius 10 metų. Kaip susitikome, taip ir neišsiskyrėme. Viskas taip sava, artima, aišku. Aš galiu drąsiai pasakyti, kad esu laiminga ir džiaugiuosi sutikusi tokį žmogų“, – sakė ji.

Kristina neslepia, ji jau pasiruošusi ir kurti šeimą. „Aš tikrai noriu vaikų, noriu šeimos, kaip ir kiekviena moteris. Tikrai myliu vaikus“, – laidoje „Raudonas kilimas“ kalbėjo Kristina Ivanova.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Energetikos ekspertas: elektros sistema be smegenų – tarsi primityvus organizmas, nesiorientuojantis aplinkoje
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius