-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kūdikio besilaukiantys Katažina ir Deivydas Zvonkai antrąsias vestuvių metines mini Dzūkijoje

Liepos 26-oji Katažinai (36) ir Deivydui (38) Zvonkams – ypatinga diena. Lygiai prieš dvejus metus, po trejų metų draugystės, vienas kitam prisiekę amžiną meilę šiandien jie mini antrąsias, vadinamų medvilninių vestuvių metines.
Katažina ir Deivydas Zvonkai
Katažina ir Deivydas Zvonkai / Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr.

2014 metais pora savo šeimą įteisino Vilniaus rajono santuokų rūmuose, vėliau Medininkų Švč. Trejybės ir Šv. Kazimiero bažnyčioje prisiekė ir prieš dievą.

„Visada paminime mums brangias šventes. Ir nebūtina audringai švęsti, svarbu prisiminti, pažymėti, pabučiuoti artimą žmogų, pasakyti kokį gerą žodį, gal kokią smulkmeną padovanoti“, – Žmonės.lt sakė Katažina.

Ji juokiasi, kad 26 diena kalendoriuje jai ir Deivydui – labai brangi. „Liepos 26 dieną prieš penkerius metus mane vyras pakvietė į pirmą pasimatymą, tuomet ėjome atsigerti kavos. Po trejų metų sausio 26 dieną jis man pasipiršo, likus lygiai pusei metų iki liepos 26 dienos – mūsų vestuvių datos. Todėl patys juokiamės, kad švenčiame mėnesines“ – pasakojo Katažina.

Asmeninio albumo nuotr./Katažina ir Deivydas Zvonkai
Asmeninio albumo nuotr./Katažina ir Deivydas Zvonkai

Metinių proga Zvonkai kelioms dienoms išvyko atsipūsti į Dzūkiją, jie ilsisi prie Lavyso ežero. Ten jie turi pamėgtą sodybą, į kurią vis sugrįžta pabūti tik dviese.

„Negriaunam savo tradicijų. Kaip ir po vestuvių, kaip ir kiekvienai metais, vėl atvažiavom į Nakcižibį. Čia ramu, gražu, tylu, čia galime pabūti tik dviese. Ši vieta mums tapo simboliška. Ji verčia mus prisiminti mūsų vestuves, tą gražią šventę. Čia telpa labai daug prisiminimų“, – sakė ji.

Asmeninio albumo nuotr./Katažina Zvonkuvienė
Asmeninio albumo nuotr./Katažina Zvonkuvienė

Pasak Katažinos, šie dveji santuokos metai ją labai subrandino, o ji pati jaučiasi laiminga, galėdama vadinti žmona. „Kartais pati sau pavydžiu. Mūsų su Deivydu santykiai klostėsi labai sklandžiai. Susitikome, susipažinome, susižadėjome, susituokėme, dabar laukiamės vaikelio... Mus dievas turbūt iš anksto palaimino. Norisi viso šito nepamest. Per šiuos metu man teko ne kartą įsitikinti, kad sutikau būtent tą žmogų. Jis mane ramina, prigesina mano kartais karštakošišką būdą. Mes ir vyras ir žmona, ir geriausi draugai, ir brolis su sese, meilužiai – mes viskas viename. Labai vertinu tai“, – Žmonės.lt kalbėjo ji.

Pirmieji santuokos metai tiek Katažinai, tiek Deivydui buvo gausūs darbų, koncertų, dabar pora stengiasi daugiau laiko skirti vienas kitam, šeimai. Zvonkai gyvena malonių permainų laukimu – žiemos pradžioje jie taps tėvais. Šią žinią Žmonės.lt pranešė birželio pabaigoje.

„Ilgai lauktas ir išsvajotas vaikas pagaliau išvys šį pasaulį“, – Žmonės.lt tąkart sakė Katažina.

Dėl nėštumo Katažinai teks pristabdyti ir koncertinę veiklą. Artimiausius metus ji ketina paskirti šeimai ir didžiuosius darbus atidėti vėlesniam laikui. Tačiau, gimus kūdikiui, trauktis iš scenos dainininkė nežada.

Asmeninio albumo nuotr./Katažina ir Deivydas Zvonkai
Asmeninio albumo nuotr./Katažina ir Deivydas Zvonkai

„Po „Žvaigždžių duetų“ pasakiau sau, kad pristabdysiu. Norėčiau daugiau laiko skirti šeimai, vyrui. Suprantu, kad jei nepadėsiu aiškaus taško, jei neturėsiu konkretaus tikslo – visą gyvenimą vis kur nors lėksiu. O taip nebenoriu. Labiau už viską dabar noriu niekur neskubėti“, – Žmonės.lt dar gegužę švęsdama savo 36-ąjį gimtadienį kalbėjo ji.

Šiandien Katažina sako, kad nėštumas pakeitė jos požiūrį daugelį dalykų, o besilaukiančios įnoriai virto dideliais gražiais norais ir svajonėmis gyventi pilnavertiškai, džiaugtis gyvenimu. „Pati juokiuosi, bet ėmiau visko norėti. Noriu daug visko nuveikti, keliauti, valgyti, koncertuoti, visko! Anksčiau taip nedegiau entuziazmu, o dabar... Matyt, taip veikia tas nėštumas“, – juokėsi ji.

Šiuo metu Katažina skaičiuoja penktą nėštumo mėnesį ir sako dabar besijaučianti puikiai. „Pradžia, turbūt kaip ir kiekvienai moteriai, buvo sunkesnė, jaučiausi nuolat pavargus, išsekusi. Tačiau dabar tas energijos antplūdis neblogas. Nors Deivydas labai mane laiko, sako, tu čia neik, to nedaryk, stengiasi, kad tik nepavargčiau“, – šypsosi ji.

Pora sako kol nenorintys žinoti, ką turės – mergaitę ar berniuką, jie patys nori staigmenos. „Dar iki galo neapsisprendėme, tačiau šiandien galvojame, kad norim išlaikyti tą stebuklą, todėl ir patys nesistengiam sužinoti“, – kalbėjo Katažina.

TAIP PAT SKAITYKITE: Katažina Nemycko ištekėjo už Deivydo Zvonkaus, dainininkė tapo Zvonkuviene

VIDEO: Katažinos ir Deivydo Zvonkų vestuvės 20140726

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius