Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Liepa Norkevičienė: „Sunkiausia, kai esi vieniša“

„Ką čia veikia toji blondinė?“ – suraukę antakius bambėjo komentatoriai dainininkei Liepai Norkevičienei (32) sutikus vesti LRT laidą „Klauskite daktaro“. Per ketverius filmavimo metus teko išgirsti įvairiausių nuomonių. Blogų, žinoma, dažniausiai iš tų, kurie Liepos nepažįsta ir nieko apie ją nežino.
Liepa Norkevičienė
Liepa Norkevičienė / Žurnalo „Žmonės“ viršelis

Šiuo metu politikos mokslų magistrantūroje studijuojanti moteris neseniai atsisveikino su darbu laidoje, neatsidžiaugia įgyta patirtimi ir rengiasi jėgas išbandyti naujame projekte – naująjį televizijos sezoną žiūrovai išvys ją namų pokyčių šou, kuriuo padės būriui Lietuvos šeimų.

Paradoksalu, kad anuomet pasiūlymo dirbti sveikatos laidoje ji sulaukė, kai metė medicinos mokslus. „Išgyvenau ne patį šviesiausią etapą. Pamečiau tikėjimą savimi, atrodė, jog nieko neišeina. Mano šeima – vyras, sesės, tėveliai – rado psichologą, pradėjau su juo bendrauti. Kalbėdamasi su specialistu supratau, kad nesėkmėms turi įtakos senos nuoskaudos ir kompleksai. Tik pažinusi juos, save susirinkau iš naujo.“

O dabar Liepa gyvena naujais planais – ne tik televizijos projektu, bet ir soline muzikine karjera, namo statybomis bei kukliai išsakoma svajone vieną dieną susilaukti vaikų.

Visas interviu ir fotosesija – žurnalo „Žmonės“ ir Žmonės.lt prenumeratoriams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius