-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LNK priėmė sprendimą dėl prieš skandalą šou nusifilmavusių E.Dragūno ir J.Statkevičiaus

Prieš kelias savaites Ukrainoje kilęs Rusijos sukeltas karas socialiniuose tinkluose sukėlė įvairiausių diskusijų. Vis dėlto didžiausio pasipiktinimo sulaukė tokie pramogų pasaulio atstovai kaip Egidijus Dragūnas-Sel, dizaineris Juozas Statkevičius ir kt. Būtent vienas iš jų buvo pastebėtas naujo muzikinio šou „Aš matau tavo balsą“ anonse. Ir nors laidos buvo nufilmuotos prieš tragiškus įvykius Ukrainoje, tačiau nuspręsta, kad jų žiūrovai nebeišvys.
Laidos „Aš matau tavo balsą“, Juozas Statkevičius, Egidijus Dragūnas
Laidos „Aš matau tavo balsą“, Juozas Statkevičius, Egidijus Dragūnas / LNK ir stopkadro nuotr.

Pagal populiarų tarptautinį formatą sukurta nauja LNK muzikinė laida „Aš matau tavo balsą“, kuri žiūrovus sekmadieniais kviečia prie ekranų, susidūrė su netikėtumu.

Dar prieš prasidedant karui Ukrainoje, išankstiniuose projekto filmavimuose sudalyvavo skandalingai pasisakę atlikėjas Egidijus Dragūnas ir stilistas Juozas Statkevičius. Anonse kurį laiką buvo galima pamatyti E.Dragūno veidą, o ir pats J.Statkevičius socialiniuose tinkluose dalijosi akimirkomis iš filmavimo.

Apie karą pasisakę ir skandalą sukėlę abu žinomi vyrai netrukus sulaukė kirčio iš savo kolegų, partnerių, atšaukiami ir su jais numatyti projektai bei renginiai. J.Statkevičius paliko mados žurnalo redaktoriaus pareigas.

Tačiau koks tolimesnis E.Dragūno ir J.Statkevičiaus likimas muzikiniame šou „Aš matau tavo balsą“, ar juos laidoje išvys žiūrovai?

Žmonės.lt susisiekė su LNK atstovu spaudai Gediminu Malaškevičiumi.

„Projekto „Aš matau tavo balsą“ laidos buvo nufilmuotos iš anksto, dar iki karo ir iki šių asmenų viešų pasisakymų. Žiūrovai eteryje šių asmenų neišvys“, – Žmonės.lt patikino G.Malaškevičius.

Primename, kad šią savaitę laidų vedėjas, prodiuseris Arūnas Valinskas pasidalijo atviru kreipimusi, skirtu visoms Lietuvos savivaldybėms, scenos kolegoms ir žiniasklaidos priemonėms.

Stopkadro nuotr./ Egidijus Dragūnas LNK muzikinėje laidoje „Aš matau tavo balsą“
Stopkadro nuotr./ Egidijus Dragūnas LNK muzikinėje laidoje „Aš matau tavo balsą“

A.Valinskas skatino ignoruoti apie karą Ukrainoje skandalingai pasisakiusias žvaigždes, tarp kurių į sąrašą pateko ir Egidijus Dragūnas-Selas, Juozas Statkevičius bei kiti.

„Mieli scenos ir eterio kolegos, laidų ir renginių vedėjai, dainininkai, atlikėjai, muzikantai, šokėjai, aktoriai, prodiuseriai. Atsisakykite dalyvauti renginiuose, sužinoję, kad juose dalyvauja šie veikėjai. Tiesiog paklauskite organizatorių, kas dar dalyvauja renginyje ir maloniai iškelkite sąlygą – „aš tikrai dalyvausiu, bet kad šito veikėjo nebūtų“.

Patikėkite, Jūsų tikrai neatsisakys, nes mūsų yra absoliuti dauguma, mes su Ukraina, kuri kovoja už savo ir mūsų Laisvę. Laisvę, kuri įpareigoja ją ginti, o ne laisvę kalbėti tai, kas naudinga rusofašistams ir žudikams“, – rašė A.Valinskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius