-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Martynas Levickis atvirai: apie tarnybinį romaną ir baimę likti vienišam

Tarnybinis romanas, nauji namai, jausmai ir naujas etapas – tuo šiandien gyvena garsiausiu pasaulio akordeonistu tituluojamas Martynas Levickis. Akordeono virtuozas iki šiol užtikrintai siekė tarptautinės karjeros, tačiau likimas jam paruošė ir kitą planą – santykius su Klementina. „Iki pastarųjų kelerių metų aš galvojau, ar man pavyks sukurti artimą santykį su kitu žmogumi ir dalintis erdve, laiku, dušu, lova“, – 15min laidoje „Edvardas Žičkus. Be ribų“ pripažins akordeonistas.

M.Levickis pripažįsta, kad nėra iš tų žmonių, kuris būtų linkęs itin atvirai ir nepamatuotai reikšti savo jausmus viešoje erdvėje. Vis dėlto, anot jo, atėjo laikas viešam pareiškimui, kadangi likimas jo gyvenimą pakreipė taip, jog šalia atsirado žmogus, su kuriuo gera dalintis kasdienybe.

„Iki tol aš buvau nusiteikęs, kad niekada nevystysiu santykių su žmogumi iš kolektyvo, su kuriuo reikia dirbti. Tačiau reikia pripažinti, jog mūsų ir Klementinos pažintis prasidėjo, kai ji ėmė groti mano suburtame orkestre. Vieno turo metu Pietų Vokietijoje mes praleidome dieną kartu šnekėdami apie gyvenimą ir pajutome, kaip panašiai matome pasaulį. Aš buvau ištiktas šoko, kad gali būti žmogus, su kuriuo viską galime pajausti beveik vienodai“, – pasakoja akordeonistas.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Martynas Levickis, Klementina Venciūtė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Martynas Levickis, Klementina Venciūtė

Nors M.Levickis santykius su Klementina puoselėja jau kurį laiką, jis pripažįsta, jog vis dar bijo žodžio „myliu“. Tam įtakos galėjo turėti laikas paauglystėje, kai dalis suaugusiųjų, ugdydami Martyną, aiškino, su kuo jis gali būti ir su kuo, ne.

„Iki pastarųjų kelerių metų aš galvojau, ar man iš viso pavyks sukurti artimą santykį su kitu žmogumi ir dalintis erdve, laiku, automobiliu, dušu, lova. Nežinau, iš kur tai ateina, bet aš saugojau savo erdvę ir norėjau, kad ji būtų tik mano. Vis dėlto su laiku tai kinta, nes tu gali jaustis gana saugiai būdamas vienas, bet ateis momentas, kai jausdamasis vienas, tu pradėsi jaustis ir vienišas. Nepaisant mano aktyvaus gyvenimo tempo, kelionių ir supančių žmonių, tokių jausmų patyriau ne kartą. Kuo aktyvesnis buvo mano gyvenimas, tuo labiau aš jaučiausi vienišas“, – pripažįsta M.Levickis.

Akordeonistas šypsodamasis pripažįsta, kad tai yra pirmas kartas, kai jis taip atvirai ir tiek daug kalba apie meilę. Nors 2020-ieji jam padovanojo santykius su Klementina, M.Levickis tikina, kad metai buvo įsimintini ne tik dėl to.

„Praėję metai atėmė labai daug, bet nesu tas žmogus, kuris koncentruotųsi į tai, ką prarado, skaičiuotų neuždirbtus tūkstančius. Tai yra tik pinigai ir karjera, svarbiausia – vertybės. 2020-ieji man padėjo suvokti save kaip žmogų, kas aš esu ir ko noriu ne kaip žinomas asmuo ar muzikantas, bet kaip siela“, – sako M.Levickis.

Visą pokalbį su M.Levickiu žiūrėkite įraše:

VIDEO: „Edvardas Žičkus. Be ribų“: M.Levickis prisipažino: „Ilgai ieškojau savęs ir atsakymo, ar man reikia artimų santykių su kitu žmogumi“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius