Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Stasiulio mylimoji M.Vyšniauskaitė atšventė mergvakarį: pasipuošė reikšmingu simboliu

Balandį širdies draugei, reklamos projektų vadovei Mildai Vyšniauskaitei pasipiršęs televizijos laidų vedėjas Mindaugas Stasiulis greitai iškels vestuves. Nors pora ir gyvena pasiruošimo nuotaikomis, M.Vyšniauskaitė tikina, kad artėjanti šventė sąmyšio galvoje nekelia – ji užtikrinta ir rami, tad nekeista, kad harmonija lydėjo ir savaitgalį draugių surengto mergvakario metu. Bičiulės jai paruošė tokią šventę, kokios ji ir norėjo, tačiau būta ir staigmenų: merginos pasirūpino, kad dienų iki santuokos Milda niekada nepamirštų.
Mindaugas Stasiulis ir Milda Vyšniauskaitė
Mindaugas Stasiulis ir Milda Vyšniauskaitė / Asmeninio albumo nuotr.

Apie savo svajonių mergvakarį pagalvoja daug moterų. Vienos trokšta smagių vakarėlių, kitos – jaukaus susitikimo su artimiausiomis draugėmis, o kita dalis kuria savus scenarijus. Tuo tarpu Mindaugo Stasiulio sužadėtinė Milda Vyšniauskaitė portalui Žmonės.lt prisipažįsta, kad konkrečios savo mergavakario vizijos ir lūkesčių neturėjo.

„Tiesą pasakius, mergvakaris niekada nebuvo taip arti realybės, kad apie jį svajočiau, tad labai ir nefantazuodavau. Net ir dabar, kai tai nutiko, buvo sunku patikėti, kad tai apie mane“, – šypsosi Milda.

Asmeninio albumo nuotr./Mildos Vyšniauskaitės mergvakaris
Asmeninio albumo nuotr./Mildos Vyšniauskaitės mergvakaris

Vis tik vestuvėms besiruošianti M.Vyšniauskaitė, artėjant svarbiausiai šventei iki vedybų suprato, koks mergvakario planas jai būtų arčiausiai širdies. Tai ji pasakė draugėms, kurios atsižvelgė į būsimos nuotakos norus.

„Draugės žinojo, kad noriu ramaus pasibuvimo merginų kompanijoje – tiesiog kartu pabūti. Šiais laikais, kai visos esame užsiėmusios savo reikalais, vaikais, šeimyniniais rūpesčiais, susiburti visoms kartu yra nelengva užduotis“, – tvirtina reklamos specialistė.

Moteris pasakoja, kad prieš mergvakarį, kaip įprasta, gavo pakvietimą su užuominomis ir nurodymais dėl pasiruošimo būsimai šventei. Vis tik tai nutiko tuomet, kai ji mažiausiai to tikėjosi.

Asmeninio albumo nuotr./Mildos Vyšniauskaitės mergvakaris
Asmeninio albumo nuotr./Mildos Vyšniauskaitės mergvakaris

„Susitikome su drauge papietauti ir ji labai netikėtai man įteikė gėlių puokštę su kvietimu! Pasitelkus serialo „Sex and the City“ aktorių nuotraukas, buvo nurodyti keli skirtingi aprangos kodai. Smagiai pasijuokiau“, – kalbėdama su portalu Žmonės.lt prisimena ji.

Nors Mildos mergvakarį organizavo daugiau nei 10 draugių iš skirtingų jos gyvenimo etapų ir sričių, kas gali sukelti iššūkių planuojant šventę, nesklandumų buvo išvengta. Moteris tvirtina: viskas pavyko dėl to, nes jos bičiulės – tiesiog nerealios.

„Kadangi visos mano draugės po vieną yra super fainos, nuoširdžiai tikėjau, kad joms pavyks sutarti. Apie organizavimo procesą jos nedaugžodžiavo, bet kitą dieną po mergvakario rašė, kad visos merginos – labai savos, – džiaugiasi M.Vyšniauskaitė ir priduria, kad nors visos bičiulės dalyvauti negalėjo, ji buvo rami ir laiminga. – Žinojau, kad draugės siunčia tik gražiausius linkėjimus, tad nebuvo mažiau smagu ir gera.“

Asmeninio albumo nuotr./Mildos Vyšniauskaitės mergvakaris
Asmeninio albumo nuotr./Mildos Vyšniauskaitės mergvakaris

Pozityvo ji pasisėmė pilnas saujas: viešbutyje „Pacai“ vykusio mergvakario metu merginos ištekančią draugę lepino dėmesiu, pokalbiais ir laiku, skirtu tik jai. Linksmas ir jaukus vakaras, anot Mildos, jai buvo didelė dovana, suteikusi vien pakilias emocijas.

„Buvo tiesiog labai gera. Nenoriu pasirodyti nejautri, bet o dievai! Mes turėjome tiek daug visko aptarti, kad nebuvo laiko verkšlenimams“, – kikena M.Vyšniauskaitė ir priduria, kad tądien merginos net neskyrė laiko fotosesijai, o jai buvo liepta telefoną padėti į šalį, nesukti galvos dėl nuotraukų ir mėgautis akimirka.

Vis tik pasibuvimu viešbutyje mergvakaris neapsiribojo. Draugės Mildai suplanavo dovaną-staigmeną, kurią padiktavo sena jos svajonė.

„Sesė pristatė mane į tatuiruočių saloną ir pasakė: „Nesirūpink, meistras tau jau ir tatuiruotės eskizą sumaketavo“, mat aš jai jau anksčiau buvau užsiminusi, kokios tatuiruotės norėčiau. Taigi, mano norai nepraslydo pro ausis. Bus smagus prisiminimas“, – pasakodama didžiausią mergvakario netikėtumą juokiasi Milda.

Tatuiruotė – simboliška. Būsima nuotaka kūną papuošė vyšnios paveikslėliu, kuris jai amžinai primins mergautinę pavardę.

Asmeninio albumo nuotr./Mildos Vyšniauskaitės mergvakaris
Asmeninio albumo nuotr./Mildos Vyšniauskaitės mergvakaris

Asmeninio albumo nuotr./Mildos Vyšniauskaitės mergvakaris
Asmeninio albumo nuotr./Mildos Vyšniauskaitės mergvakaris

„Taip atidaviau duoklę savo pavardei už tokius nuostabius metus drauge“, – pasakoja Milda.

Paklausta, kaip jaučiasi artėjant jos ir M.Stasiulio vestuvėms, Milda patikina – yra rami ir atsipalaidavusi.

„Esu tikra – viskas bus taip, kaip turi būti. Beje, kai pirkau papuošalus vestuvėms, pardavėja pasiteiravo, kaip jaučiuosi, ar jaudinuosi. Atsakiau jai, kad esu visiškai rami, gal net per daug, o ji man nusišypsojusi pasakė: „Matyt, už tinkamo vyro tekate, todėl tokia rami", – su portalu Žmonės.lt dalijasi M.Vyšniauskaitė.

Fotogalerija:

Žmonės.lt primena, kad Mindaugas Stasiulis Mildai Vyšniauskaitei pasipiršo atostogų Barselonoje metu. Žinia apie sužadėtuves Milda pasidalijo socialiniuose tinkluose, įkeldama nuotrauką su žiedu.

„Buvo labai gera, Barselona!“, – rašė moteris, pasidalindama keliais kadrais iš atostogų Katalonijos mieste.

2021-ųjų lapkritį Mindaugas Stasiulis ir Milda Vyšniauskaitė interviu žurnalui „Žmonės“ pasakojo, kad jiedu susipažino televizijoje. Tiesa, Milda vyro gyvenime pasirodė gana sudėtingu, bet pačiu tinkamiausiu laiku.

„Mūsų pažinties pradžioje jaučiausi tarsi ką tik iš karo Afganistane ar Vietname sugrįžęs kareivis: visas nubrozdintas, peršautas, emociškai pažeidžiamas. Dvejojau: ar esu pasiruošęs naujiems rimtiems santykiams? Kartais tiesiog dingdavau ilgesniam laikui, nors Milda man labai patiko“, – prisimena Mindaugas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius