Karštas vasaros pasiūlymas! Prenumerata visai vasarai tik - 1,49 Eur.
Išbandyti

M.Stasiulis – apie širdies draugę: „Jausmas toks, lyg kartu būtume jau 10 metų“

Neseniai pirmą sykį viešame renginyje su mylimąja pasirodęs ir šiol daug apie santykius neatviravęs laidų ir renginių vedėjas Mindaugas Stasiulis apie naują meilę kalba kukliai ir asmeninių detalių neatskleidžia, tačiau tvirtina, kad judviejų su mylimąja ryšys – be galo stiprus, tarsi kartu jie būtų jau kone dešimtmetį.
Mindaugas Stasiulis, Milda Vyšniauskaitė
Mindaugas Stasiulis, Milda Vyšniauskaitė / T.Petrovskio/TV3 ir 15min nuotr.

Į „Vokė-III“ laidos studiją šį kartą atvyk televizijos veidas, laidų ir renginių vedėjas Mindaugas Stasiulis. Ilgus metus pramogų pasaulyje besisukantis vyras atviravo, jog žinomumas turi ir tamsiąją savo pusę. Vyras laidoje teigė, kad ir pačiam kadaise teko susidurti su vadinamąja „žvaigždžių liga“, rašoma pranešime spaudai.

„Ar sirgęs, ar ne, tačiau simptomus tikrai esu jautęs. Eidavau į parduotuvę ir galvodavau, kad visi į mane žiūri. Tačiau niekas manęs nepersekiojo ir viskas iki šiol yra tvarkinga“, – šeštadienio rytą per TV3 pasirodysiančioje laidoje „Virtuvės istorijos“ atviravo jos svečias.

Ernestos Čičiurkaitės / 15min nuotr./Milda Vyšniauskaitė ir Mindaugas Stasiulis
Ernestos Čičiurkaitės / 15min nuotr./Milda Vyšniauskaitė ir Mindaugas Stasiulis

Savo asmeninio gyvenimo detales tarsi po devyniais užraktais slepiantis Mindaugas prieš keletą savaičių TV3 televizijos naujojo sezono atidarymo renginyje pirmą kartą pasirodė kartu su mylimąja Milda, o žiniasklaida mirgėjo nuo žavių poros nuotraukų. Vyras tvirtino, jog jųdviejų santykiai jam tapę jau tokie įprasti, lyg draugautų kone dešimtmetį.

„Man tai taip yra įprasta, lyg kartu būtume dešimt metų, nors iš tikrųjų esame tik kelerius. Man tai – natūralus dalykas, todėl to nė nesureikšminu“, – atviravo vyras.

Ilgus metus dirbęs radijuje, šiandien Mindaugas veda tokias televizines laidas, kaip „X faktorius“ ar „Gero vakaro šou“. Daug savęs darbui atiduodantis vyras pasakojo atradęs vieną pomėgį, kuris jam padeda pabėgti nuo rūpesčių ir atsipalaiduoti.

„Nidoje turiu nedidelį burinį laivelį. Tai – senas, 1982 metų švediškas laivas. Negaliu savęs vadinti kietu buriuotoju, tačiau man patinka toks gyvenimo būdas, kai atvažiuoji į Nidą ir gyveni savo laivelyje. Gali pailsėti nuo dėmesio arba pamatyti vis naujų dalykų“, – pasakojo Mindaugas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Geriausia investicija – rūpinimasis savo sveikata
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Užsisakykite
15min naujienlaiškius