-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Stonkus ir G.Glemžaitė debiutavo „Žmonių“ šventėje: prakalbo apie planą, aplenkusį vestuves

Ketvirtadienį Vilniaus senamiestyje iškilmingai pažymėtas 1000-asis žurnalo „Žmonės“ numeris. Per daugiau nei 22-ejus metus leidinį papuošė daugybė Lietuvos garsenybių, kurios nepraleido ir šio renginio. Jo vairas patikėtas ryškiai porai – sužadėtiniams M.Stonkui ir G.Glemžaitei.
Žurnalo „Žmonės“ 1000-ojo numerio paminėjimas
Žurnalo „Žmonės“ 1000-ojo numerio paminėjimas / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Profesionalūs, elegantiški, tačiau kartu – šmaikštūs. Taip būtų galima apibūdinti 1000-ojo žurnalo numerio renginio vedėjus Gelminę Glemžaitę ir Mantą Stonkų, surengusius humoristinius „Žmonių“ viršelių apdovanojimus.

Pirmą kartą kartu už šventinio vakaro vairo stojusi pora tryško geromis emocijomis, tačiau portalui Žmonės.lt G.Glemžaitė pripažino, kad buvo ir jaudulio.

Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Žurnalo „Žmonės“ 1000-ojo numerio paminėjimas
Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Žurnalo „Žmonės“ 1000-ojo numerio paminėjimas

„Prieš bet kokį renginį būna jauduliukas. Jei jo nebūtų, reikštų, kad tu esi negyvas žmogus“, – nusijuokė Gelminė.

„O ir Mantas šioje vietoje (renginių vedime – red.past.) yra labiau patyręs, tai aš šalia jo saugiai jaučiausi. Žinojau, kad jei kas nutiks, jis viską sutvarkys“, – pridūrė ji.

VIDEO: Pirmasis „Žmonių“ tūkstantis: žvaigždžių sentimentai, istoriniai viršeliai ir beveik nepajudinamas žurnalo ritmas

Vis dėlto griebtis Manto pagalbos Gelminei renginio metu neprireikė. Kartu su sužadėtiniu kaip vedėjų pora debiutavusi Gelminė džiaugėsi, jog renginio metu viskas pavyko sklandžiai.

„Viskas pavyko, kaip ir planavome. Mes viską planavome – planavome, kad ir projektoriaus pultelis gali neveikti, tai viskam buvo pasiruošta ir anksto“, – pasakojo G.Glemžaitė.

Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Žurnalo „Žmonės“ 1000-ojo numerio paminėjimas
Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Žurnalo „Žmonės“ 1000-ojo numerio paminėjimas

Naujieji metai prasidėjo dar gana neseniai. Paklausta, kokiais planais šiemet gyvena G.Glemžaitė ir M.Stonkus ir ar jau šiemet planuoja iškelti vestuves, aktorė tik šyptelėjo – jųdviejų su Mantu galvas kol kas „užėmės“ kitas projektas.

„Šiemet labai tikimės įgyvendinti savo namo projektą, tai mūsų didžiausias projektas būtent tas“, – sakė Gelminė.

Iki renginio istoriniuose startuolio „Kilo Health“ rūsiuose susirinkę svečiai vertino per 1000 žurnalo numerių aktualumo nepraradusių herojų fotoparodą.

Fotogalerija:

Pirmasis „Žmonės“ numeris pasirodė 2000 m. lapkritį – pirmuoju tuometinio mėnraščio viršelio herojumi tapo Aras Vėberis. 2001 m. pavasarį „Žmonės“ tapo dvisavaitiniu leidiniu, o dar po trejų, 2004-ųjų rugpjūtį, pradėtas leisti kaip savaitraštis.

Aras Vėberis / Gedmanto Kropio nuotr.
Aras Vėberis / Gedmanto Kropio nuotr.

Šiandien „Žmonės“ leidžiami 50 tūkst. tiražu, o kiekvieną savaitę jį skaito 150 tūkst. žmonių, rodo „Kantar“ vidutinės skaitytojų auditorijos duomenys.

Greta spausdintinio leidinio, vystomi ir skaitmeniniai prekės ženklo „Žmonės“ produktai – internetinė namų kino platforma „ŽMONĖS Cinema“, taip pat interneto portalas Žmonės.lt.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius