Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Stonkus – vėl eteryje: prakalbo apie savo skandalą ir psichologines kančias

Aktorius Mantas Stonkus grįžo į savo vedamą tinklalaidę, kur pirmąkart viešai prabilo po skandalo, kai buvo sulaikytas prie vairo neblaivus. Vyras neslėpė, kad šis incidentas jam buvo didelė pamoka, po kurios pasidarė savas išvadas, prakalbo apie psichologinės pagalbos trūkumą ir mylimosios palaikymą.
„Digiklasės“ bendraįkūrėjas Mantas Stonkus
„Digiklasės“ bendraįkūrėjas Mantas Stonkus / Asmeninio albumo nuotr.

Naujausia tinklalaidės „Vėl tie patys“ dalis pasirodė pirmadienio vakarą. Joje po pertraukos ir vėl buvo galima išvysti Mantą Stonkų. Būtent viena iš temų, kurioje diskutuota, ir buvo aktoriaus skandalas, kai jis neblaivus sėdo prie vairo ir buvo sulaikytas pareigūnų.

Kolegos Manto Katlerio paklaustas, ar pastaruoju metu sekė žiniasklaidą, M.Stonkus neslėpė, kad stengėsi atsiriboti nuo informacijos: „Nieko nežiūrėjau.“

Bičiuliams tinklalaidėje patikinus, kad jie palaikė Mantą, jis teigė suprantantis, kad palaikymo galėjo ir negauti.

„Palaikymo aš nelabai laukiau. Turėjau sunkią savaitę, bet pats kaltas esu“, – pripažino M.Stonkus.

M.Katleris pastebėjo, kad nemažai žmonių Mantą smerkė net po atsiprašymo. Visgi Mantas čia atskleidė pats save smerkęs ne ką mažiau.

„Pats asmeniškai save labai nusiplakiau, nes patys žinot mane – kai aš turiu kažkokią krizę, man sunku yra pernešti. Plius buvo laikas, kai vienam namuose reikėjo pabūti“, – neslėpė M.Stonkus.

Čia Rolandui Mackevičiui juokais paklausus, negi Gelminė Glemžaitė jį paliko, Mantas nusijuokė ir patikino, kad iš mylimosios sulaukė tik palaikymo.

„Ne, nepaliko, – kalbėjo aktorius. – Nesiparino ji. Ačiū Gelminei, kad ji iš viso yra ir padėjo man susitvarkyti.“

Visgi Mantas neslėpė, kad jį socialiniuose tinkluose pasiekė nemažai nesmagių reakcijų.

„Rašė labai daug žmonių, – kalbėjo žinomas vyras. – Žinutės nebuvo malonios. Aišku, ir poelgis ne toks, už kurį reikėtų paglostyti. Aš savo baudelę sau jau susimokėjau.“

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Mantas Stonkus
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Mantas Stonkus

Pasak M.Stonkaus, laikas po skandalo jam buvo nelengvas, trūko psichologo konsultacijos.

„Turėjau daug laiko apmąstymams. Vis tiek suprantu, kokį š*** padariau, – pasakojo M.Stonkus. – Reikėjo psichologinės pagalbos. Niekur nėra, nes turėti psichologą be šansų, priėjimo nėra – nuotoliniu kažkaip nesinori, norisi nueiti ir jau ten normaliai būti, o dabar, žinai – gal nuo sausio mėnesio, gal nuo vasario...“

Manto teigimu, ši situacija jam buvo gera pamoka.

„Pasidariau išvadų. Dabar gal dar anksti čia šnekėti, nedaug laiko praėjo, bet vis tiek savo gyvenimą reikės pakeisti. Kardinaliai“, – neslėpė M.Stonkus.

Jis taip pat pasidžiaugė, kad situacija baigėsi dar gana laimingai – nieko nesužalojo ir neužmušė.

„Trenkiausi į žemę po ilgo kritimo. Apsidairiau, kad turiu nuostabią moterį šalia savęs. Ačiū Dievui, nieko neužmušiau, ačiū Dievui, vaikai sveiki ir gyvi, nes aš jiems pasakiau, kas nutiko“, – tinklalaidėje „Vėl tie patys“ mintimis dalijosi Mantas.

Galiausiai M.Stonkus pabrėžė, kad gyvenimas tęsiasi toliau: „Jau viskas, daugiau smerkti savęs nebegaliu.“

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Mantas Stonkus, Mantas Katleris
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Mantas Stonkus, Mantas Katleris

15min primena, kad informacija, jog policijos pareigūnai paskutinio spalio penktadienio vakarą sulaikė Mantą Stonkų ir jam buvo nustatytas girtumas, 15min pasiekė ilgąjį Vėlinių savaitgalį. Dėl to portalas kreipėsi į Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovę Astą Šuminienę.

Nors ji negalėjo įvardyti, ar tai iš tiesų Mantas Stonkus, tačiau paminėjo, jog vyras su automobiliu „Suzuki“ buvo sustabdytas Zarasų rajone, Dusetų miestelyje penktadienį 22.40 val. vakaro. Jam nustatytas 1,67 prom. girtumas.

Policijos atstovė spaudai taip pat nurodė, kad dėl šio įvykio vyksta ikiteisminis tyrimas.

15min tą savaitgalį bandė susisiekti ir su pačiu M.Stonkumi, tačiau nesėkmingai – vyras į skambučius neatsiliepė. Vis dėlto galiausiai vyras apie nemalonią situaciją prakalbo socialinio tinklo paskyroje.

„Sveiki,

artimiausi žmonės situaciją jau žino, o dabar noriu, kad sužinotumėt ir jūs, bet iš manęs paties.

Jokios lengvinančios ir mane teisinančios aplinkybės nėra svarbios, nes pats visada atvirai smerkiau besielgiančius panašiai ir buvau įsitikinęs, kad man taip neatsitiks.

Klydau.

Suprantu, kad vairuodamas girtas ne tik sukėliau riziką nukentėt niekuo dėtiems žmonėms, bet ir sugadinau gero tėvo ir vyro įsivaizdavimą savo šeimos nariams.

Prisiimsiu visą pagal rašytus ir nerašytus įstatymus man priklausančią atsakomybę.

Labai atsiprašau žmonių, kurie mane gerbė ir manimi tikėjo. Aš jus nuvyliau“, – rašo M.Stonkus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius