-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Mokyklos išleistuvės mieste ir miestelyje: populiariausi atlikėjai, biudžetas iki 25 tūkst. eurų

Neatsiejama mokyklos išleistuvių dalis – geras vakarėlis po oficialios atestatų įteikimo ceremonijos, dažnai tampantis dar laukiamesniu įvykiu. Nuotaiką jame kuria ne tik naujam gyvenimo etapui pasiruošę ir nuotaikingai nusiteikę abiturientai, bet ir šventės vedėjai bei muzikantai, kuriais neretai samdomi gerai pramogų pasaulyje žinomi veidai. Vis dėlto, ar mieste išleistuvės brangesnės nei mažesniuose miesteliuose? To ir išleistuvių tendencijų klausėme dabartinių abiturientų ir švenčių organizatorių.
Grupės „69 Danguje“, „Saulės kliošas“, Remigijus Žiogas, abiturientai
Grupės „69 Danguje“, „Saulės kliošas“, Remigijus Žiogas, abiturientai / 15min klijuotė

Garsūs žmonės mokyklos išleistuvėse – ar tai visiems įkandama?

Pagalvojus apie žinomus žmones savo šventėje, pavyzdžiui, mokyklos išleistuvėse, galvoje iš karto ima suktis kainų skaitliukai. Pasąmoningai atrodo, kad tai turėtų būti sunkiai įperkama prabanga, tačiau šis teiginys nebūtinai yra tiesa. Norėdami išsiaiškinti, ką siūlo mūsų šalies žinomi atlikėjai, klausėme jų ne tik apie kainas, bet ir apie programos ilgį bei turinį.

Savo patirtimi sutiko pasidalyti ne vienerius metus renginių versle besisukanti Nijolė Pareigytė-Rukaitienė, grupės „Saulės kliošas“ narė Justė Starinskaitė.

Muzikantai atskleidė pasirodymų mokyklos išleistuvėse subtilybes, netikėtas ir juoką keliančias istorijas bei kokiose privačiose šventėse jiems labiausiai patinka dirbti ir kodėl.

Apie išleistuvių tendencijas papasakojo jas ne tik vedantis, bet ir organizuojantis Remigijus Žiogas. Kokių atlikėjų dažniausiai pageidauja abiturientai ir kokį biudžetą tam skiria? Jis paminėjo ir tai, kad išleistuvių programai įtakos turėjo pastarieji pasaulio neramumai.

Be to, savo įspūdžiais prieš bene svarbiausią gyvenimo šventę su 15min portalu dalijosi dabartiniai abiturientai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius