Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujame seriale „Pavogta laimė“ Dariui Petkevičiui sunkiausia šaudyti į žmones ir miegoti su moterimis

„Jei manote, kad filmuotis lovoje paprasta, siūlau paeksperimentuoti, – šmaikštauja naujo LNK serialo Darius Petkevičius, naujame seriale vaidinantis ne tik blogiuką, bet ir meilužį. – Nueikite į darbą, pasistatykite vidury kontoros lovą ir viso kolektyvo akivaizdoje atsigulkite į ją su pusnuoge bendradarbe“. Savaime suprantama, tokios intymios scenos susilaukia išskirtinio dėmesio ne tik iš filmavimo grupės, bet ir iš aktoriaus artimųjų.
Darius Petkevičius
Darius Petkevičius / LNK nuotr.

„Vos tik pasirodė serialo „Pavogta laimė“ anonsai, mama man iškart padarė pastabą apie mano elgesį ekrane, – juokiasi Darius. – Bet sunkiausia būna išaiškinti vaikams, kad tai, ką jie mato per televizorių, yra tik tėčio darbas, ir kad jis neturi jokios kitos žmonos ar vaikų“. Laimei, šešių su puse metų Matas ir keturių su puse metukų Liuka jau pradeda tai suprasti.

Nors būti užkietėjusiu blogiuku Dariui nepaprastai įdomu, tai visgi nėra labai lengva. „Sunkiausia vaizduoti, kad nušauni žmogų, - prisipažįsta aktorius. – Nors realiai į nieką šauti netenka, pats veiksmas, kai laikau rankoje ginklą ir taikausi į kolegą, man kelia nerimą“.

„Vaidinu lyg ir lietuviškąjį Sopranų klano narį“, – savo vaidmenį naujame LNK seriale „Pavogta laimė“ su žaviaisiais populiaraus serialo „Sopranai: mafijos kronika“ veikėjais lygina aktorius Darius Petkevičius.

Tvirtos moralės herojų vaidmenimis teatre, kine ir televizijoje pagarsėjęs aktorius šįkart vaidina kriminalinio pasaulio atstovą, kuris labiau už viską trokšta nuversti bosą (vaidmenį atlieka Rolandas Dovydaitis) ir perimti jo valdžią.

„Nors mano veikėjas savo tikslo siekia pačiomis nešvariausiomis priemonėmis – melu, padlaižiavimu ir netgi žmogžudystėmis, man kaip aktoriui šis vaidmuo suteikia svaiginančios vaizduotės laisvės“, – apie savo naująjį amplua entuziastingai pasakoja Darius. Seriale „Pavogta laimė“ jam tenka ir pasimušti, ir iš tikrų ginklų pašaudyti, ir brangių mašinų pavairuoti, ir sudėtingų šuolių atlikti. „Nors beveik viskas, ką daro mano herojus, visuomenės požiūriu yra smerktina, esu beveik tikras, kad publika jį pamils,“ – samprotauja aktorius. Anot Dariaus, jo veikėjas yra aistringas ir išmintingas žmogus, tiesiog tas jo sumanumas yra nukreiptas ydinga linkme.

 „Kaip tik čia ir slypi visas mano herojaus žavesys, – tikina aktorius. – Kuo labiau jis pasiduoda blogio įtakai, tuo labiau norisi, kad nugalėtų gėris“.

Nepaisant visų moralinių ir fizinių iššūkių, Darius Petkevičius savo darbą LNK seriale „Pavogta laimė“ vadina svajonių vaidmeniu. „Esu dėkingas už kiekvieną prodiuserių ir režisierių man patikėtą darbą, - aiškina Darius. – Kiekvienas naujas personažas man – svajonių vaidmuo“.

Naujas serialas „Pavogta laimė“ – po Naujųjų per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius