-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Nesiaukite Live“ šou metu J.Jankevičius prisipažino buvęs sulaikytas Škotijoje: areštinėje praleidau dvi paras

Gyvų renginių išsiilgę kauniečiai birželio 2-ąją rinkosi į Kauno pramogų erdvę „Pakrantė“, kurioje vyko internetinės humoro laidos „Nesiaukite Live“ filmavimas. Šįkart J.Jankevičius kalbino komiką, video kūrėją, socialinių tinklų žvaigždę Vaidotą Grincevičių, kuris atskleidė keletą iki tol slėptų istorijų. Ar žinojote, kad žinomiausias „YouTube“ vaizdo įrašų kūrėjas Lietuvoje bijo garsų?

Pilnas 2,5 val. šou – tik prenumeruojantiems MAX. Visą laidą žiūrėti galite ČIA.

„Smagu sugrįžti, bent jau dalinai, į normalų gyvenimą. Privilegija stovėti šioje scenoje. Ar tai ne pati geriausia vieta renginiui?“, – pokalbių šou trečiadienio vakarą pradėjo laidos vedėjas J.Jankevičius.

Jo pasisveikinimą publika pasitiko audringai – juk pandemija ilgam buvo užvėrusi gyvų renginių duris.

Puikiai žiūrovus nuteikė ir nuostabus oras bei vaizdas šalia scenos – į Nemuno upę besileidžianti saulė.

Organizatorių / Gintauto Bitvinsko nuotr./Justinas Jankevičius ir Vaidotas Grincevičius pokalbių laidoje „Nesiaukite Live“ Kaune. Gintauto Bitvinsko nuotr.
Organizatorių / Gintauto Bitvinsko nuotr./Justinas Jankevičius ir Vaidotas Grincevičius pokalbių laidoje „Nesiaukite Live“ Kaune. Gintauto Bitvinsko nuotr.

„Nesiaukite“ – interaktyvus pokalbių šou, kurio metu pašnekovai su J.Jankevičiumi atvirai ir nuoširdžiai dalijasi savo mintimis, patirtimis bei dar negirdėtomis istorijomis. Jų netrūko ir šįkart, nes pirmosios laidos svečias – socialinių tinklų žvaigždė V.Grincevičius, užsienio žiniasklaidoje ypač išgarsėjęs vaizdo įrašu, kurio metu jo rankose sprogo jo paties sukonstruotas ginklas.

„Šis žmogus yra sukūręs bombą, tanką, „Lamborghini“ – toks Lietuvos „magaiveris“, turi daug talentų, galimybių, o švaisto visai tai būdamas „youtuberiu“. Vaidotai, galėtum būti pasaulinio lygio suvirintoju“, – savo svečią pristatė J.Jankevičius.

V.Grincevičius jam prisipažino per savo gyvenimą virinęs gal tik 2 valandas – viskas dėl šou. Vis dėlto, fantazijos šiai asmenybei išties netrūksta. Paklaustas, ką pagamintų, pavyzdžiui, iš ginekologinės kėdės, jis įvardijo rogutes.

Pokalbiui įsibėgėjus komikas jau dalijosi neįtikėtinomis savo gyvenimo istorijomis: kaip Afrikoje buvo sulaikytas, nes rankose laikė prailgintuvą, kokiu būdu atkeršijo jo šunį sumušusiam kaimynui, ar kaip neteko dalies piršto, o Anykščių ligoninėje jam pasiūlė nupjauti likusią dalį – kam jos reikia?

Be to, ar žinojote, kad komikas bijo garsų ir vos gimęs buvo trumpam sukeistas ligoninėje?

Gėdingiausiomis paslaptimis tą vakarą dalijosi ir J.Jankevičius, atskleidęs, už ką dviem parom atsidūrė Škotijos areštinėje. Žiūrovai išgirdo ir dar vieną – kavos su bendrais vagystės – istoriją.

„Nesiaukite“ kūrybinė komanda žadėjo publikai puikios nuotaikos užtaisą bei daug netikėtumų ir savo pažadą išpildė su kaupu.

Organizatorių / Gintauto Bitvinsko nuotr./Justinas Jankevičius ir Vaidotas Grincevičius pokalbių laidoje "Nesiaukite Live" Kaune. Gintauto Bitvinsko nuotr.
Organizatorių / Gintauto Bitvinsko nuotr./Justinas Jankevičius ir Vaidotas Grincevičius pokalbių laidoje "Nesiaukite Live" Kaune. Gintauto Bitvinsko nuotr.

Linksmas V.Grincevičiaus ir J.Jankevičiaus istorijas dėl karantino ribojimų klausėsi tik 300 laimingųjų.

Tačiau visi tie, kurie neturėjo galimybės dalyvauti laidoje gyvai, pokalbio įrašą galės išvysti portale 15min jau pirmadienį, (birželio 7 dieną) - tai išskirtinis pasiūlymas mokamo turinio prenumeratoriams, taip pat ir contribee.com/nerakaziureti paskyroje.

Vėliau įrašą nus galima pamatyti „YouTube“ kanale „Nėra ką žiūrėti“.

Susitikimai su „Nesiaukite“ žiūrovais numatyti visą vasarą Kaune, Klaipėdoje ir Palangoje. Pirmieji pokalbiai vyks Kaune birželio 2 d. ir 16 d., vėliau filmavimai kelsis į pajūrį ir vasaros pabaigoje vėl grįš į Kauną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius